• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

A Mitropa Kupában és az osztrák bajnokságban is megkezdik a szereplést

 

HIDEG RALLY TEAM – 6. Rebenland Rallye

Hideg Krisztián – Kerék István, Mitsubishi Lancer Evo IX R4

 

A Kumrovec Rally után nem sok ideje maradt a regenerálódásra Hideg Krisztiánnak. A somogyi pilóta előbb gyermekei gokartedzései miatt utazott ki Ausztriába, most hétvégén pedig a saját versenye miatt megy át a sógorokhoz. A 6. Rebenland Rallye a Mitropa Kupa, illetve az osztrák bajnoki értékelés miatt is fontos lesz a Hideg-Kerék párosnak.

 

Hideg Krisztián: Most következik az igazi megmérettetés! A hétvégi Rebenland Rally már az idei Mitropa Kupa sorozatnak, illetve az osztrák bajnokságnak is a része – mi pedig mindkét értékelésben érdekeltek vagyunk.

A pályák méterre megegyeznek a tavaly kijelöltekkel, így az itinerírásra, felkészülésre most nem kell különösebb gondot fordítanunk. Szerencsére én is lábalok már kifelé a betegségből, így a koncentrációm is sokkal jobb, mint a Kumrovec Rally előtt, illetve alatt volt. A múlt évben szépen teljesítettünk Rebenlandon, bíztató időeredményeket autóztunk. Rengeteg belső felvétel, statisztika és adat rendelkezésünkre áll a tavalyi szereplésünkről, amit remélhetőleg kamatoztatni is tudunk majd idén.

Nemzeti ünnepünkön utazunk ki a helyszínre, majd csütörtökön a tréning, illetve az adminisztratív és a technikai átvételek várnak ránk. Péntek reggel még szerepel egy shake down a programban, majd közvetlenül ebéd után már kezdődik is az éles bevetés. Egészen estébe menően fogunk autózni aznap, sőt, még szombaton is egész nap a kocsiban fogunk ülni. De szerencsére többen leszünk a pályákon, mint etapon.

Nagyon komoly mezőny gyűlt össze, hiszen 12 R5-ös és 3 WRC is nevezett a futamra, valamint több nagyon ügyes kezű, tehetséges pilóta is rajthoz áll. Nehéz versenynek nézünk tehát elébe, egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk, ha el akarjuk érni a célunkat. Ez pedig a TOP10-ben való végzés, valamint a Mitropa Kupa-beli győzelem lenne.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Laurel Kft., Richmond Logistics, Hotel Parlament, Hotel Palazzo Zichy, Patócs Autóház Kft., Metálkontakt Kft., Mátrai Kft., Firebox Kft., C-Service Kft., Sky-Tools, Dornhof Nagy Und Partner Kft., Nagy József Auditor, Aktív Tours Kft., Continental Travel Kft., Aszú Étterem, Vázterv Mérnök Iroda Kft., Continental Group Kft., SRT Kft., Ventosus Kft.

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top