• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Bertus Balázs – Újabb tapasztalatokkal gazdagodtunk

A Livewire Team versenyzőpárosa, Bertus Balázs és Lovász Tibor 11 gyorsasági szakasz megtételével és rengeteg tapasztalattal gazdagodott a Mitropa Rally Cup első állomásán a 6. Rebenland Rallye-n.

 

Szia, Balázs! Hogyan élted meg az első külföldi versenyed?

Sziasztok! Úgy gondolom, hogy nagyon hosszú, fárasztó és embert próbáló megmérettetés volt, emellett igazán jó és praktikus volt a rendezés. Rendkívül szűk, technikás pályákkal találtuk magunkat szemben, lassítók és gumik nélkül. Sőt az út szélén lévő farakások és traktorok is meglepetést okoztak. Ez a verseny rávilágított a hiányosságokra, miszerint nem igazán tudtam mit kezdeni ennyi pályával. Első sorban a felírásában kell változtatni. Szokatlan volt számomra, hogy egyes szakaszokat pályabejárás után másfél nappal kellett teljesítenünk. Egy szó, mint száz, nem lehet összehasonlítani a Magyar versenyekkel.  

Mi kell még az eredményes versenyhez?

Ezek mellett jobban kell bíznom Tibiben, hiszen ő egy remek navigátor, ezt most is bebizonyította, illetve várjuk az új motort, ugyanis eddig minden fejlesztés megmutatkozott a másodpercekben.

Miért kellett feladnotok a versenyt?

A 11. szakasz megtétele közben, az utolsó kilométerekben az autó mozgásában felfedezni véltem egy technikai problémát. Gázadásnál mindig ki akart törni oldalra. A hiba okát hamar meg is találtuk. Eltört a féltengelyünk, sajnos alkatrész hiányában le kellett adnunk a menetlevelet. Hozzá kell tennem, hogy addig szinte a nívópálca ellenőrzése mellett egy pár csavart kellett csak meghúzni az autón, tehát nem csüggedünk, tanulunk a hibáinkból és fejlődünk!

 

Köszönöm a riportot és sok sikert a további versenyeidhez!

 

 

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., CAD Server Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Berger Transport Kft., Hajdúk Építő Kft.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. március 23., szombat

    Az Esztergom Rally-val melegít a szezonnyitó ERC futamra Osváth Péter Nehéz évet hagyott maga mögött Osváth Péter, aki idén a 11. Esztergom Nyerges Rally-n tesztel először a Skoda Fabia R5-tel. Idén az első éles megmérettetés április 12-14. között vár Osira,…
  • 2024. március 22., péntek

    Az Eurosol RS Skodájával indul idén a Német–Németh páros A tavalyi magyar bajnoki szezont az abszolút negyedik helyen záró duó egy frissebb technikára cseréli a Hyundait, és a magyar Eurosol Racing Team autójának szavazott bizalmat. Tavaly a Mikulás Ralin…
  • 2024. március 18., hétfő

    Turán Frigyes navigátora 2024-ben Zsiros Gábor Magyar Országos Rallye Bajnokság „Mindkettőnknek cél egy magyar bajnoki cím” 8 év közös versenyzés, majd 7 év szünet után ismét Zsiros Gabi navigál Turán Fricinek a 2024-es Magyar Országos Rallye…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top