• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter

Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora, Májer Dávid is rajthoz állnak a Skoda Fabia R5-tel.

 
 
"Az egyik kedvenc versenyem a veszprémi, szeretem a lőtéri pályákat. Ugyan az autót ilyenkor extra terhelés éri, de a mai gépek már sokkal jobban reagálnak ezekre. A Skodával kifejezetten élvezetes a murvás pályákon autózni, mivel a nyomvonalak egy versenyen belül is sokat változhatnak, még izgalmasabb a küzdelem. A tavalyi baleset ugyan rányomta a bélyegét erre a versenyünkre, de most igyekszünk tiszta fejjel, újult erővel rajthoz állni" - kezdi Osi.
Népes, nagy nemzetközi nevekkel tarkított mezőny várható a szezonnyitó futamon, ami minden bizonnyal odavonzza majd a rali rajongók nagy részét, ugyanis ez az ERC versenyszezon nyitó futama is. Hatalmas sportdiplomáciai siker, hogy az EB mezőny immáron 5. alkalommal látogat hazánkba, azonban most először mutatkozik be a "királynék városában", Veszprémben.
 
"Mivel sok EB és VB élmenő indul az ERC-értékelésben, még fantasztikusabb hangulatra számítok, amit minden bizonnyal mi is érezni fogunk a verseny közben. Az időjárás úgy néz ki, kedvező lesz, tiszta, ködmentes idő várható, de nem lesz túl nagy kánikula sem, ami ideális. Tegnap egy királyszentistváni teszttel melegítettünk, ahol összemozgattuk a Skodát és magunkat is, valamint a beállításokkal is kísérletezgettünk egy kicsit. Csapatunkkal az Extrèm Rally Kalanddal már nagyon várjuk a pénteki rajtot" - folytatja Osi.
 
A Veszprém Rally-n a versenyzőknek három nap alatt több mint 192 versenykilométert kell teljesíteniük 13 szakaszon keresztül. A versenyközpontot és szervizparkot a Veszprém Arénánál jelölik ki, míg a pénteki szuperspeciált a Királyszentistván melletti raliarénában rendezik. A verseny mellett számos érdekes programmal készülnek a szervezők, így mindenképp érdemes Veszprémben és környékén tölteni ezt a hétvégét.
 
 
Köszönjük a Partnereinknek! IMC Soft KFT., Völcsey Hőtech Kft., VESZ-MONT 2000 KFT, Spedimex Hungary Kft., Fülöp Transport Kft., 2M Biztosítási Alkusz Kft, Leviter 2000 Kft., Transagent, Forte Trans Kft., FoliaZ.hu, PUWE Kft.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top