• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Biggy : Tesztelésből örömautóztatás

A Livewire Team  az év első megmozdulásának a Brezova Gokartland adott otthont, ahol egy Lada nap keretein belül lehetőséget kaptunk Nagy Biggy Róbert Toyotájának tesztelésére. A versenyautó egy általános revízión esett át, illetve kapott egy hozzá illő kipufogórendszert, amely kiemeli az JZ gyönyörű hangját.

 

 

A pálya a megszokottól eltérően rengeteg apró kis tréfát rejtegetett, ugyanis a téli időjárásnak megfelelően havas, jeges, vizes, majd száraz szakaszok váltakoztak. A tesztelés alatt az említett rendszer 100%-ban bevált, hiszen a hangélmény mellett néhány plusz lóerőt is előcsalt a Soarerből, tehát eredményesnek mondhatjuk a változtatást.

Biggy és a driftautó bemelegítése, felkészülése mellet lehetőséget kapott drifterünk unokaöccse, Nagy Lackó a jobbkormányos életérzés elsajátítására extrém körülmények között, hiszen ebben a szezonban Street kategóriában szeretné megmutatni a magyar drifteseknek, hogy ”a vér nem válik vízzé!” Lackó pár kör megtétele után, annyira hozzászokott az autóhoz, hogy kanyaríven még integetni is holt energiája.

 

A nap folyamán több barátunk is beülhetett a bal1-be, amely akkora érdeklődést vont maga után, hogy a kilátogatott nézők és barátok között rögtönzött sorsolással autóztatást szerveztünk. A megautóztatottak között volt gyerek, barát és versenyző egyaránt. A teljesség igénye nélkül kiemelném, Kovács Andreát, akitől párjával, Brunner Sándorral az elmúlt időszakban a legtöbb megosztással és lájkkal népszerűsítették csapatunkat. Ezúton is köszönjük! A rallyból és a Brezova összes rendezvényéről ismert Faragó Ricsi is beült Biggy mellé.

A csapat energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodtak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Livewire Energy Kft., LiveWire Team, FarkasTent and Event Kft., Unio Telecom Kft., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft.,Bakery Group Kft., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Wellness-Info Kft., www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft., TS Handel Kft., Bézé Design Kft., Bézé Dekor Kft., Mp-Sped Kft., Hajduk Építő Kft., Globál-vill Kft., Crescom Kft., GP-Live.

 

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top