• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Férfiak közt

Április 9.-én kezdetét veszi a kétnapos őrület, ahol a Livewire Team hölgy tagja, Szentgyörgyi Fanni a BMW e36 3.2 M3 -as versenyautóval áll rajthoz a Sebesség Fesztivál keretein belül megrendezésre kerülő versenyen, amely egyben a Drifted bajnokságának első állomása. Az eddigi leadott nevezési lista alapján kategóriájában egyedül vág neki nőként ennek a megmérettetésnek.

 

Fanni ebben a szezonban az erősebb semi-pro mezőnyben méri össze tudását kategóriatársaival, ezért a hétvége több szemszögből is újdonság lesz számára, hiszen ezzel az autóval, ebben a mezőnyben, ezzel a csapattal ez lesz az első éles versenye.

A múltkori edzés után szükségét érezte az első futómű finomhangolásának, hiszen nem úgy viselkedett a BMW, mint ahogy azt szerette volna, ezt a mai intenzív közel 5 órás edzés alatt sikerült beállítani.

Fanni felkészülten várja a hétvége kihívásait, aki ismeri, az tudja, hogy nála ilyenkor már elindul a visszaszámlálás és a feszültség percről percre nő benne a rajt pillanatáig.

Sok szerencsét kívánok az idei első éles versenyedhez!

Fanni energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Livewire Energy Kft., LiveWire Team, FarkasTent and Event Kft., Unio Telecom Kft., Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Wellness-Info Kft., www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft., TS Handel Kft., Bézé Design Kft., Bézé Dekor Kft., Mp-Sped Kft., Hajduk Építő Kft., Globál-vill Kft., Crescom Kft., GP-Live., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Motul.hu., Panyolai Pálinkák., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, wwww.vertexpontmugyanta.hu, Simon-MB Trade Kft., Simon gumisműhely.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top