• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Megküzdöttünk a technika ördögével

A Livewire Team drifter lányával, Szentgyörgyi Fannival beszélgettem a várva várt Lóerők Éjszakája névre hallgató nagyszabású rendezvény után, amely a pálya kialakítása és az időjárás viszontagságai végett embert és gépet próbára tévő igazi megmérettetésnek mondható verseny volt.

 

Fanni, milyen hangulat uralkodott a verseny alatt?

A verseny alatt a megszokott jó hangulat volt, szerencsére a srácaim lelkesek és örök jókedvűek!

Sokan meglátogattak a szervizparkban, többek között Dart Veder is. Nyugtass meg, hogy nem álltál át az erő sötét oldalára...

Nem álltam át a sötét oldalra, megnyugodhatsz! A rossz idő okozta szomorúságot azonnal elfeledtették a depóba megjelent Star Wars szereplők. Személy szerint félve álltam oda Dart Veder mellé, mert még a hangja is el volt torzítva.

Jól állta a "sarat" a BMW? Beváltak a fejlesztések?

Hol is kezdjem, nagyon vártam a versenyt, de sajnos az edzés nap után picit letörtem. Egész hétvégén bajlódtunk az autóval, az ereje valahol elveszett. A gumiválasztás sem volt a legmegfelelőbb. Az előző versenyre visszatekintve ismét 17-es gumikat vettünk, mivel akkor bevált. Sajnos a mostani pálya egy lassú kezdés után tempóssá vált. Nem volt túl M3 barát. Utolsó órákban Hegedűs Tibitől sikerült vásárolnunk 16-os gumikat, nem volt sok időm tesztelni. Talán 6-7 kört tudtam menni ezekkel a kerekekkel.  A verseny előtt edzéskörön elszakadt az ékszíj, feltekeredett a ventillátorra, felforrt a víz, elment a szervó... Már a rajtban kellett volna lennem, amikor még ékszíjat kerestünk. Simon Anikó csapatával segítjük egymást versenyről versenyre, utolsó pillanatban sikerült találniuk egy ékszíjat. Ezúttal is köszönöm! Az autó készen lett, a szerelőim ismét kitettek magukért! Mire a rajtba értem elkezdett esni az eső, de az egész hétvégi idegeskedés után egy egész jó kvalifikációs kört tudtam teljesíteni.

Az esős idő mennyiben befolyásolta a terveidet?

Nem befolyásolta szerencsére, a kvali köröm jól sikerült az autó adottságait tekintve.

Hova sikerült kvalifikálni a 32 fős Semi-Pro mezőnyben?

Közép mezőnyben zártam a napot, sajnos a top 16-ról éppen lecsúsztam, de nem adjuk fel, újabb fejlesztések várhatóak a kocsin. Nagyon erős a mezőny, ügyesek a pilóták, kemények az autók! Fejlesztenünk és fejlődnöm kell, hogy elérjem a célom, a dobogót!

Meg vagy elégedve?

A csapatommal meg vagyok elégedve! :-) Lelkesek, ügyesek, jókedvűek! Úgy érzem, hogy kihoztam magamból, amit csak lehetett és a kocsiból is!

Szeretnék köszönetet mondani a Soli-Dekor Kft.-nek, hogy minden rendezvényre biztosítja számomra a szerviz kocsit, a csapatnak, hogy a nehézségek ellenére állták a sarat, Balázsnak, hogy segített a kocsi felkészítésében és nem utolsó sorban Lacinak, aki lehetővé tette, hogy az álmaimnak élhessek! Köszi, Srácok! :-)

Köszönet a képekért Tolnai Márknak és Farkas Brigittának!

Csapatunk energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Livewire Energy Kft., LiveWire Team, FarkasTent and Event Kft., Unio Telecom Kft., Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Wellness-Info Kft., www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft., Holiday Hotels Kft., Bézé Design Kft., Bézé Dekor Kft., Mp-Sped Kft., Hajduk Építő Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Motul.hu., Panyolai Pálinkák., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Simon-MB Trade Kft., Simon gumisműhely., Euro Pet Hungary Kft.

 LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top