• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

A Komi Kupa abszolút harmadik helyén

Maxx Race Team

Eső áztatta KaukucsRingen kezdődött az ötfordulós Komi Kupa sorozatának záró futama, ami napfényes délutánba és díjátadó ünnepségbe torkollott, ahol a Maxx Race Team versenyzője Lencse Zoli egy nem várt dobogós helyezéssel zárhatta a kupasorozatot.

Egy újabb Lotusos Komi Kupás futamra érkezett Lencse Zoli a KakucsRingre, ahol nedves és hűvös aszfalt fogadott mindenkit, a hatvan főt számláló mezőny az edző körök alatt csúszkált is rendesen és próbált alkalmazkodni a pálya szabta feltételekhez.

Ezek a feltételek nem igazán segítették Zolit, mivel a 260 lóerős Lotusba egy rövidebb áttételű váltó került, így az autó az első körökben a nedves pályán nehezen kezelhető volt, de a nap folyamán sikerült gyorsan megbarátkozni az új beállításokkal és ez a köridőkbe is megmutatkozott.

A nap végén a verseny díjátadója után sor is került a kupasorozat díjazottjainak elismerésére is, ahol Lencse Zolit az abszolút dobogó harmadik fokára szólították.

Lencse Zoltán: „Hideg és csúszós volt a pálya reggel ezért egy A048-as Yokohamával kezdtünk, de mivel az autóba egy új rövid váltó került nem volt egyszerű mutatvány az új gumikon elindulni a síkos pályán. Aztán az idő is szépre fordult és sikerült gyorsulni, nagy élmény ezzel az autóval versenyezni, de várom már a jövő hétvégét, amikor végre újra a Mitsubishibe ülhetek. Orfűn indulunk a teszt Rallyen és az már egy komoly bemelegítés lesz a Miskolc Rallyera. Jó volt ez a mai nap is szeretek Bukus Egonéknál versenyezni, mert itt mindig jó a hangulat.”

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top