• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

A második hely, a győzelem erejével ért fel !!!!

A Speed Rally Team színeiben versenyző Határ István és Navigátora Losonczi Csaba a Ceredi szezonnyitón, összeszokatlanul, Apa a Fiú autóját kormányozta be az abszolút 2. illetve a kategória első helyére. Losonczi Csaba navigátort faggattam a versenyről.

Szia Csaba. Először is engedd meg, hogy gratuláljak az eredményhez.

 

Elégedett vagy az eredménnyel?

A verseny eredménye mindkettőnk nevében mondhatom, várakozáson felülire sikerült. A Pétervásárai kiesés után, ezt a versenyt összeszokásnak szántuk.

A versenyen végig csak a kategóriára figyeltünk, amit sikerült megnyernünk. Az abszolút eredmény, mindkettőnk számára óriási meglepetés volt. Az első 2 gyors után csak a 15. helyen voltunk, még beszéltük is, hogy a 10-be jó lenne beférni. Az utolsó 2 gyorsot jól sikerült abszolválnunk, de a második hely nekünk a győzelem örömével ért fel!

Milyen volt Határ István mellett a jobb1-ben?

Ha rövid szeretnék lenni nagyon megtisztelő, hiszen bár honnan nézzük "Pista bácsi" legenda a hazai autósportban. Kicsit bővebben, aki ismer minket, az tudja, hogy Határ Attival éveket versenyeztem, szép eredményeket értünk el, de ennek az évnek egyéb elfoglaltságok miatt nem tudtunk közösen nekivágni.

Határ Pistával ezt a versenyt tesztnek, amolyan összeszokásnak szántuk, ami az "Öreg" rutinjának köszönhetően nagyon jól sikerült, gyorsról gyorsra folyamatosan sikerült javulnunk.

Milyen Ati autója? Volt változtatás/fejlesztés rajta tavalyi évhez képest?

Ennek a versenynek kényszerből Attila S16-osával vágtunk neki, mondhatom, hogy "haza" költöztem. Pétervásárán a másik autó motorja tönkrement és nem készült el erre a versenyre. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy egy kiváló technikát sikerült elővenni a garázsból. Tavalyhoz képest a "leporolás" után Pistára szabtuk az autót. Új futóművet, kormány áttételt kapott és az ülés beállítása után lettünk vele készen.

Idei tervek?

A lehetőségekhez képest szeretnénk minél több MARB. versenyen indulni és minél előrébb végezni az év végén és újabb dicsőséget szerezni a Speed Rally Teamnek. :)

Szívünkből szólj!  Gratulálok a kiváló eredményhez és sok sikert a további versenyekhez. Köszönöm az interjút

Partnerek: Varjú gumi szerviz, Kalifa Kft, Göncöl Péter, Határ család, Losonczi család, Speed Rally Team, Fotó CS.N.

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top