• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Benzingőzt vinni ismét a tüdőbe!

Interjú Nedecki László autóversenyzővel, az Integra Borsodnádasd Rally előtt.

Nedecki László - Kovács Géza
Lada VFTS - HBRK ASE
Borsodnádasd Rally 2016.09.03-04.

 

Jó pár hónap kihagyás után ülsz ismét hőn szeretett VFTS Ladádba. Mi miatt sem láthattunk csapatni a versenypályákon mostanában!
- Motor hibával küszködünk sajnos az új motor még mindig nem készült el. Nagy fokú beruházásba kezdtem a cégemnél ami minden időmet leköti és nem tudtam elszakadni.

 

Ózdi születésűként kell-e egyáltalán itiner számodra a versenyen, hisz becsukott szemmel is végig találsz már ugye?
- Ezt a pályaszakaszt nap mint nap használom, hiszen ezen az útvonalon járok melóba. Nagyon jól fel lett újítva biztos, hogy élvezhető jó verseny lesz. Természetesen itiner nélkül azért nem indulunk el.

 

Életre halálra fogsz menni a navigátoroddal Gézával, vagy a nézőket is ki fogod szolgálni, úgy "Vadkutyásan"?
- Élvezni akarom a versenyt, az autót, nem az eredménnyel foglalkozni, csak végre egy igazán jót autózni. A navigátor az egyik szerelőm lesz, a nézőknek való autózást sajnos már tavaly sem engedték, és nem szeretnék a rendezőségnek ezzel gondot okozni. (azért a kutyák néha el fognak szabadulni)

 

Hatszor mentek fel a szakaszra majd. Háromszor Borsdonádasd, háromszor Balaton irányába. Mennyire lesz kihordásos vajon a pálya hat gyors után?
- Mivel az útpadka zúzott kővel van felszórva biztos, hogy lesz a pályán bőven kihordás. (Reméljük, hogy a nézők nem fogják feleslegesen kiszórni), ami balesetveszélyes odafigyelős lesz.

 

Végszónak, mi is a célotok ezen a versenyen?
- Egy jót autózni szórakozni, egy kis benzingőzt vinni ismét a tüdőbe.
Mivel az új motor csak ezután a verseny után készül el, sajnos tesztversenynek nem tudjuk használni így Kassa kimarad de készülünk Pécsre és ÓZD-ra.

 

Támogatóink segítségét köszönjük!
Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszervíz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor", Vadkutya család, Vadkutya Rally Team

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top