• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Csucsu: VB pontok Hazánknak!

A lengyel VB futam NYOLC PONTban:


1. Lengyelország tavaly túl sok volt az autónak, a mindenhova befurakodó sár sajnos működésképtelenné tette a C2 R2-t. Idén egy még komolyabb technikával, és ugyanolyan elszántsággal indultak neki a srácok.


2. Az immár VB futammá avanzsált Lengyelország azonban nem változott, először a pályabejáró autót ejtette ki a sorból, majd a versenyautóval is tett egy egész jó próbálkozást. Az autó osztrák csapata mindent megtett, és ismét használhatóvá tették a technikát.


3. Az első nap a hűtő szenvedett sérülést: az aznapi utolsó szakaszra megállapított, kategória legrosszabb + 10 percet kaptak, de folytathatták a versenyt a megjavított autóval. Nem sokon múlt, hogy javítható maradt.


4. Innentől kezdve akár minden mindegy is lehetett volna, de Csucsu azért csak küzdött: többnyire 5.-6. időket autózott, míg az utolsó nap végén csak néhány tizeddel az lett második.


5. A verseny nehézségét mutatja, hogy a 10 perces hátránnyal sem voltak mindig utolsók a JWRC mezőnyben, és végül 8 pontot érő helyen hozták be a Citroen DS3-at, azaz megszerezték életük első VB pontjait!  

6. A lengyel futam rendkívül küzdelmes volt minden résztvevő számára. Míg a nagy nevek folyamatosan hullottak a négy (!) nap alatt, néhány litvániai gyorsot "biztonsági okokból" töröltek. Itt valójában a pályák állapota is kérdésessé vált az első kör után.


7. A Citroen csapata folyamatosan követte Csucsuék versenyét, beleértve a gyorsaságik részidejeit, az autó állapotát, de még a pontos súlyát is figyelembe vették. A verseny végén jelezték is a fiúk számára, hogy a továbbiakban is figyelemmel kísérik őket.


8. Kornél és Márk köszönik a segítséget minden támogatónak, segítőnek és különösen a szurkolóknak, hogy eljuthattak idáig. Remélik, hogy ezt az eredményt egy kicsit mindannyian a magukénak érzik.


Tehát NYOLC PONT a Junior-Világbajnokságról.



http://www.facebook.com/LukacsKornelCsucsu

 

Közlésre változtatás nélkül átvehető.


További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 70/772-8307

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top