• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Látvány kontra másodperc

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki is részt vesz a magyar rally egyik legnagyobb és egyben évzáró eseményén, a Szilveszter Rallyen. Hogyan is tervezik, mivel készülnek arról Fejráncz Andrást kérdeztem!

 

Milyen tapasztalatitok vannak a Szilveszter Rallyról?

Egyszer már koptattam a Hungaroring aszfaltját a Szilveszter Rallye keretein belül, Nikinek ez lesz az első alkalom, hogy versenyzőként vesz részt ezen a rendezvényen. Részemről nagyon élveztem és örülök, hogy újra indulhatok, méghozzá Nikivel, hiszen nagyon jól tudunk együtt dolgozni versenyen is, mint ahogy a magánéletben is!

Hogy készültök erre a záróeseményre?

A 14.-én megrendezett FRT verseny volt számunkra a teszt. Begyűjtöttünk pár hasznos kilométert, így most sokkal biztosabban kezelem a kocsit. Nem titkolom, előkerült a jó öreg Richard Burns Rally, szóval megy a "tiltott tréning" a Hungaroring külsőn és belsőn egyaránt.

Mit szóltok az új csapattagokhoz?

Örülünk. Niki is és én is kedveljük Mátéékat. Ügyes, segítőkész srácok. Szeretnek gyorsan menni, de ha "játékra" kerül a sor, akkor abból is kiveszik a részüket. A csapatban a helyük!

Terveztek valamilyen extrát így az év lezárásához?

Főtámogatónk aLiveWire Energy rengeteg cukorkával fog érkezni a rendezvényre, amit serényen osztogatni is fognak, így mindenki megkóstolhatja a több ízben kapható terméket, aki csak szeretné. Extrát? A szerencséseknek, Niki személyesen adja majd a cukorkát.

Mi a cél ezen a versenyen?

Sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan is kéne abszolválni a hétvégét. Ez egy verseny, mi pedig versenyzők vagyunk, tehát fontos az eredmény, de ennek ellenére, már most tudom, hogy jó néhány másodpercet fel fogok áldozni a látvány oltárán. Élvezni szeretnénk minden egyes kilométert és amennyit lehet, csak tanulni, mert a jövő évben már a bajnoki pontokért fogunk harcolni, ugyan ezzel az autóval.

Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy Mindenki Kellemes Ünnepeket Kívánjunk!

Köszönöm a riportot, sok sikert kívánok Nektek!

Köszönet a támogatásért:

Vitex Plus s.r.o., Livewire Energy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGI s.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Power Racing Kft., Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Duex Meta Kft., Duo Metal Kft, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Z-T Mezőker Kft., Web - Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, Zozo Trans Kft, Kolláth szerviz Kft, Pék cipó BT, Monik trans Kft, Sütőholding Kft., Admagic Kft., Rácz-Trans Kft.

LiveWireRally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top