• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Vendégekkel versenyezve

Hungarian Police Rallye Team

OPEL ADAM R2

 

Szilveszter Rallye előzetes

 

 

Egy igen változatos és újdonságokban bővelkedő év zárásaként áll rajthoz a Hungarian Police Rallye Team a már tradicionális Szilveszter Rallye-n 2014. december 28 – 29 között.

 

A Mecsek Rallye során közelebb kerültünk az Opel új versenyautójához, az OPEL ADAM R2-höz. Az élmény és a megtett kilométerek gyarapítása céljából a Szilveszter Rallye-ra is az ADAM R2-t választottuk.

 

Az autó 28.-án reggel érkezik a Srnka Motorsport jóvoltából. Tesztelésre nem nyílik lehetőségünk, azonban a futam buli jellege talán ezt nem is igényeli komolyan. Bár boxunk is lesz, de az autó mindenki számára megtekinthető lesz és az előzetes tervek alapján messziről megtalálható lesz az OPEL sátor, stand.

A futam során a csapatot jelenlétével megtiszteli több partnere, akik számára jobban be kívánjuk mutatni, hogy miért is az OPEL ADAM R2-t választottuk. Talán újdonság lesz számukra, hogy versenyző overálba öltöznek és kezükbe itinert kapnak, feladatuk nem lesz mást, mint Zsoltot és az ADAM-ot megnézzék verseny közben, esetleg itinert is olvassanak.  

 

Reményeink szerint több szakaszon partnereink kedvére tudunk a futamon autózni, ahol Bencére is igen komoly feladat hárul, hiszen a partnereket gyorsan kell beavatni a navigátori teendők rejtelmeibe. 

Természetesen gondolunk a nézőkre is és az ő szórakoztatásukat is szem előtt tartjuk.

Már hagyományosnak tekinthető, hogy a futamon pilótaként vesz részt csapatvezetőnk Szabó Zoltán ezredes úr, aki egy kategóriát lépve Kiss Márton navigálásával egy Honda Civic Type-R-ben lesz látható!

 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket szervizünkben!!!

A Szilveszter Rallyet megelőzően Kívánunk minden Rallye kedvelőnek és családtagjaiknak Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepet!    

 

Köszönjük támogatóink segítségét!

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top