• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Gaál újra családi körben a Budapest Ralin

Gaál József–Gaál Ádám, Opel Ascona B 1900

Budapest Rali előzetes

2013. október 1.


A Budapest Ralit is családi körben tölti Gaál József, hiszen állandó navigátora, Gáspár Béla nem tud részt venni a versenyen, ezért az Opel Ascona B jobb oldali ülését a Vác Ralihoz hasonlóan most is Gaál fia, Ádám foglalja el. A váci kiruccanás nyomait kijavították az autón, a legutóbbi historic futam óta pedig a futómű fejlesztését is helyes irányba terelték, így a gödöllői Opel Gaál márkakereskedés csapata bizakodva várja a versenyt.


„A Vác Ralihoz hasonlóan most is a fiammal állok rajthoz” – mondta Gaál József. „Gáspár Béla nem tudta vállalni a Mecsek Ralit, így ott mindenképpen Ádámnak kellett volna beugrania. Azért döntöttünk úgy, hogy most is együtt megyünk, hogy a Mecsekre jobban összeszokjunk, és Ádámnak is jó tanulási lehetőség, ha minél több versenyen navigál.


Az első spoiler, a jobb első sárvédő és az alsó lengőkarunk sérült a Vác Ralin. Ezeket kijavítottuk, az autó olyan, mint újkorában. Az új futóművünk kiválóan vizsgázott az előző futamon, úgyhogy az autóval minden rendben van.


Egyedül az ülésünk homologizációja járt le, de Wirtmann Feri barátom adott két ülést, amivel az idén tudunk menni, így elég lesz jövő tavasszal új ülést vennünk.


Nagyon örülök neki, hogy Budapesten rendeznek raliversenyt és hogy bent lesz a rajt a város központjában. Régen ez teljesen természetes volt. Sőt, a műjégpályán az utolsó jeges napon mindig autóversenyt rendeztek.


Nekem teljesen újak lesznek a pályák, Lábatlanon sem mentem még soha. Az időjárás lesz a verseny kulcsa. Historicban nem használhatunk versenygumit, ezért ha esik az eső, akkor az nagyon megnehezíti a dolgunkat.


További információ:

http://www.gaaloldtimermotorsport.eu/

http://www.opelgaal.hu/

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top