• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Ferjáncz András – 70 lóerő hátránnyal is cél a pontszerzés!

A Livewire Team pilótája, Ferjáncz András a nemrégiben beharangozott Rallycross szezonja első futamához érkezett. A március 25-26-i hétvégén a FIA CEZ OMV MaxxMotion futamon áll rajthoz, amelynek a Slovakia Ring ad otthont.

 

 

Szia, András! Ha információim helyesek, akkor elindult számodra egy új két éves projekt, amelyben a Rallycross kapja a főszerepet és a Mitsubishi helyett Ford Fiesta-val indulsz. Elérkeztünk a szezonnyitó versenyhez, kérlek, mesélj nekünk erről!

Sziasztok! Így van, de sajnos nem készült el a Ford. A harmadik versenyre fog elkészülni, addig bérautóval fogom indítani az évet, ami sajnálatos módon nem Super 1600-as autó. Suzukival indul az év, ami egy Magyar kupás autó, 150 lóerős, H kapcsolású váltóval szerelt versenygép, úgyhogy 70 lóerő hátrányból kezdem az évet. Mindenképpen el akartam rajtolni, mert ha mást nem, akkor tapasztalatot fogok tudni szerezni, számomra minden új lesz, mert elsőbálozó leszek. Természetesen nem megyek majd feltett kézzel a harcba, mindent meg fogok tenni és célom a pontrablás, hogy év végén esetleg még egy jó hely képben tudjon maradni, hogyha elkészül a Ford. Ugyanakkor nagy erőkkel esőtáncot járok és velem együtt minden közeli ismerősöm, mert hogyha leesne az eső, amire van is egy kevéske esély, akkor ugye eltűnnek a lóerőkülönbségek és ott egy egész jó eredmény is becsúszhat.

Szervizcsapat marad továbbra is a Berenyiracing?

Nem, ilyen téren változások vannak az életemben. A Berenyiracing-el nem dolgozom tovább együtt. Lacival együtt terveztük ezt az egész projektet, de december óta csak ígéreteim voltak a személyes találkozókra és egyeztetésekre, melyek azóta sem történtek meg. Én ezt úgy értelmezem, hogy Laci kihátrált mellőlem. Szerintem ez nem egy elegáns megoldás… pedig barátok voltunk…

Végezetül jöhet a tőled megszokott köszönetnyilvánítás!

Nagyon boldog vagyok, hogy a támogatóim kitartanak mellettem és egyre csak bővül a paletta. Sok új emberrel ismerkedtem meg, akik rengeteget segítenek, többek között Papp Viktorral, ő az a személy, akivel építjük a Fordot és a két Suzuki-s versenyemre is elkísér és szakmailag is segíti a munkámat! Valamint külön köszönet Karsai Dominiknak a Suzuki-s tippért!

Köszönöm a riportot és sok sikert kívánok a közelgő versenyedhez!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., CAD Server Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Berger Transport Kft., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary, Rio Lámpastúdió Kft., Rubra Art Lounge., Fitness 5 & Gym., Lavina Szerviz Kft., PX-Sport.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top