• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Küzdelmek árán, de végigmentünk

A Speed Rally Team egyesületében és az Evo Racing Team csapatában versenyző Tergulicza János a hétvégi MARB Északi régió Nyugati csoport futamát, Gombás – Sejcét egy barátjával a jobb1-ben, Hagali Mohameddel teljesítette. Ez a verseny sem volt zökkenőmentes, de a Mecsek Rallyhoz képest sokkal jobb hangulatban telt. A részletekről Jánossal beszélgettem.

 

Először is szeretném megköszönni a hétvégét a Speed Rally Teamnek, a lelkes szervizelést a K-tech Motorsportnak, név szerint Kocsomba Karcsinak, Gerinek és Petinek, a szponzoraimnak, hogy részt vehettem ezen a futamon, illetve a szurkolóknak, hiszen az eddigi pályafutásom alatt a legkellemesebb élményben volt részem.

Milyen volt a verseny?

Nagyon jó volt a verseny, több szempontból is. Ha nem kellett volna ez a komoly szerviz, akkor tökéletesnek mondhatnám a hétvégét. Ahogy említettem, a rengeteg szurkoló miatt, akik a pálya szélén állva tapsoltak, intettek, a legkellemesebb élményben részesítettek. Nem gondoltam, hogy ez a környék ennyire rallyfan.

Milyen problémák voltak pontosan?

A szerviz nem pihent, tettem róla, hogy ne pihenhessen, cseréltek nekem gátlót, féltengelyt, az egyik videóban látszik is, ahogy a padkának vágtam a Mitsu hátulját. Le a kalappal a fiúk előtt, profi munkát végeztek.

Végeredményt tekintve hol végeztetek?

L1 kategória 2. helyét sikerült megszerezni, de szeretném hozzátenni, hogy ez az eredmény nem teljesen tükrözi a valóságot, hiszen a kategóriában indultak olyan versenyzők, akik ha értékelhető lenne a verseny, akkor én sehol sem lennék. Nagyon örülök, hogy velük együtt, egy kategóriában versenyeztem.

Hogy tetszett a pálya?

Szenzációs a hely, nagyon jó a pálya, mindkettőnknek tetszett, sokat számított az is, hogy a reggeli ködös idő után, szinte tavaszi napsütésben autózhattunk.

Mi a terv az év hátralevő részére?

Nagyon szeretnék a Mikulás Rallyn indulni, nekem fekszenek a murvás pályák, ISEUM és Veszprém is nagy élmény volt, de szerintem csak a Szilveszter marad az év végén és ott akkor autóztatni is fogok.

Köszönöm a riportot!

Köszönet a támogatásért:

Széchenyi Pálmaház, MASTERKOOL Deltavia Kft., Polyter-Mix Kft., Triform-Neon Kft., My Gelato, Kasza Bőrműhely, www.legjobbkocsma.hu, Evocool STI Holding

Speed Rally Team sajtófőnök: Lakati Anett



Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top