• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Forró aszfalt, füstölő gumi

A tét nélküli verseny mindig jó alkalom arra, hogy a Speed Rally Team versenyzőpárosaFarkas Roland és Kovács Tibor megmozgassa a piros karikalámpást, nem volt ez másként az V. Tótkomlós Racing - Powertech kupán sem. A kilátogató nézőknek így a barátaikkal és versenyzőtársakkal élményekben és látványban gazdag forró, nyári hétvégét szereztek.


Hogy éreztétek magatokat a hétvégén? 


Köszönöm a kérdést, azt kell mondanom, hogy tökéletesen! Remek, jó verseny volt, mint mindig. Ugyan dobogós eredményt nem sikerült elérni, mert ahhoz igencsak meg kellett volna táltosodni, de sebaj, a sok csapatással kárpótoltuk magunkat.


Tudtatok a forróság ellenére a versenyre koncentrálni?

Legalábbis megpróbáltunk, valóban nagyon meleg volt, ami gondolom mindenki képességét, türelmét próbára tette. Nem volt kellemes az overált magunkra húzni, a maszkot felvenni a sisakkal, de ez ennek a cirkusznak a velejárója. Menet közben személy szerint engem már nem szokott a hőség zavarni, ott mással vagyok elfoglalva általában, de amikor be kell öltözni, ill. a rajtvárakozóban sorba állni- az nem jó érzés..

Említetted, hogy viszel néhány utcai gumit. Sikerült őket elhasználni?

Ha elhasználni nem is, de használni használtuk. Valami igazán jó minőségű utcai gumit sikerült szereznünk, mert már nem is tudom, hányadik alkalommal lógatunk vele, de nem akar elkopni, úgyhogy a Rózsa RS prológján is csatasorba állítjuk.


Hogy érzed sikerült teljesíteni a látványosan és gyorsan kombót?

Azt gondolom, hogy annyira nem, vagy a kategória társak voltak sokkal gyorsabbak Egyszóval próbáltunk gyorsan menni, ami hellyel - közzel sikerült is, de ez nem volt  elég a többiekkel szemben. Így ezek után a verseny felénél feladtuk a gyorsautózás gondolatát, feldobtuk a már korábban említett utcai gumikat, és indult a közönség autózás.


Jövőre, ha megrendezésre kerül a IV. verseny is, akkor részt veszel rajta?

Mindenféleképpen szeretnénk visszatérni 2015-ben is. amennyiben Karasz Róbertnek ismét sikerült megszerveznie a Tótkomlós Racinget.


Köszönöm a riportot!


Köszönet a támogatásért:

  • ThisPoint Informatikai Kft.

  • Alpaablak Kereskedelmi Bt.

  • Hagger Építő Kft.

  • Mazzini Kft.

  • Jász és Jász Kft.

Speed Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Tel.:06-30-505-20-89

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.



Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top