• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Tokyo drift és egész napos családi program a BMW Shown

Őrületes drift parádé, BMW szépségverseny, autólimbó, autó bemutatók, driftvideó forgatás, szexy csajok, különböző autós játékok, gyermekprogramok és rengeteg, rengeteg BMW amíg a szem ellát. Megtelik a WestEnd City Center parkolóházának középső és tető szintje július 19-én, vasárnap a BMW Show és Jótékonysági családi nap keretein belül megrendezésre kerülő egyedülálló karitatív eseményen. Kihagyhatatlan, utánozhatatlan és megismételhetetlen lesz! Ilyen még nem volt és nem is lesz Budapest szívében, a belváros kellős közepén! Aki nem hiszi, járjon utána!



Délelőtt gyermekprogramokkal indul a BMW-s nap, ahol ugrálóvár, Bohóc show és kézműves programok mellett karitatív jelleggel hátrányos helyzetű és leukémiás gyermekek lesznek vendégül látva, akik élményautóztatásban is részesülnek majd a helyszínen lévő profi drift versenyzők vezette versenyautókban. Lala bohóc és a bohócdoktorok jóvoltából pedig a gyermek sátorban vicces előadást is láthatnak a kilátogató gyermekek, illetve megmérettethetik magukat, a rajzversenyen, ki tudja a legszebb BMW-t rajzolni. A karitatív jelleget tovább erősítendő, a tombola bevételének teljes összegét  A Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványnak ajánlja fel a szervező brigád.


Déltől már a felnőtteké és az autóké lesz a főszerep, ahol az egész nap tartó BMW szépségverseny, autólimbó, felni kitartó verseny és hangnyomás verseny mellett átveszik az uralmat a drift autók is. A parkolóházba vezető spirál felhajtón ugyanis a Tokyo drift mintájára fognak egymás után feldriftelni a versenyautókkal, melyet a kilátogató vendégek a tetőn kialakított sátrak árnyékában a kivetítőkön követhetnek majd figyelemmel.


Az egyedülálló show részeként továbbá, egész délután drift taxizni is lehet majd, hiszen Galacs Gábor magyar bajnok és a szintén profi Csümi BMW E30 4.4 V8-ába is beülhetnek majd a legbátrabbak, hogy elmondhassák magukról, ők bizony a budapesti belváros kellős közepén a WestEnd City Center tetején drifttaxiztak.


Természetesen mint minden autóshow-n itt sem fognak hiányozni a szép lányok. A szexy autómosáson a Budapest Wolves bombázó pom-pom lányai fogják megmutatni, hogyan is kell azt csinálni! A kiterjedt partnerhálózatnak köszönhetően a tombolán illetve a szépségversenyen és egyéb játékokon  értékes nyereményeket nyerhetnek a kilátogatók, kezdve az ENEOS illetve Szakál Metal által felajánlott nagyértékű ajándékoktól, a kormánybőrözésen, felnigörgőzésen, chiptuningon keresztül a gokartjegyekről, olajcsere utalványokról, egyéb ajándékokról már nem is beszélve. Érdemes lesz tehát akár autóval, vagy anélkül is kilátogatni erre a nem mindennapinak ígérkező,  programokban és látványban bővelkedő eseményre a hétvégén. A jó idő és a jó szórakozás garantált!


A programokról részletesen a hivatalos weboldalon olvashattok: www.bmwshow.hu vagy a facebookon:
www.facebook.com/events/1438124696497144/


Gyertek ki, találkozzunk a 2015-ös BMW Show-n!

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top