• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Nem voltak hiába a körök

A LiveWire Rally Team Mitsubishit hajtó pilótája, Ferjáncz András a hétvégén egy felkérésnek tett eleget az Opel Családi Napon, ahol a pályaprogram szerves részeként OPC-s Opel Astra-val, illetve Corsa-val a LiveWire Energy cukorkától és LiveWire energia italtól felpörögve rótta a köröket a Hungaroringen.

 

Ezen a napon szerzett élményeiről kérdeztem Andrást:

Hogy érezted magad a rendezvényen?

Nagyon jó volt. Megkapja a csillagos 5-ös értékelést az egész rendezvény. A többi társam és élmény autóztató nevében el lehet mondani, hogy egy szuper rendezvényen vagyunk túl, minden flottul működött, időterv szerint. Úgy gondolom sikerült felejthetetlen élményt nyújtani a vendég utasoknak. A rendezők idén is kitettek magukért, abszolút jó hangulatban telt az egész nap!

Milyenek voltak a reakciók?

Hasonló, mint tavaly. Szinte mindenki az első körben meredten ült, de alapvetően élvezték a tempót, akik ültek mellettem, utcai autóval járkálnak és most egy sportautóval mutathattam meg, hogy milyen a sebesség egy zárt pályán belül. Úgy érzem mindenkinek sikerült mosolyt csalni az arcára, illetve úgy szálltak ki, hogy köszönik szépen és jövőre újra találkozunk.

Milyen volt az Opel OPC, a német a márka a két japán után?

Sikeresen vizsgázott az autó, hiszen az egész napot kibírta alattam. Szuper volt, nagyon jó a technika, élvezetes élményautó, aki hezitál, hogy vásároljon vagy sem ilyen autót, mindenképpen bíztatom, ez egy jó választás.

Kik voltak még az élmény autóztatók?

Jó volt találkozni a többi autóztatóval, akik élsportolók, olimpikonok, mint Lőrincz Tomi és Balzsay Karcsi, illetve a hokisok.

Ha jövőre ismét hívnak, akkor eleget teszel a felkérésnek?

Természetesen, én mindig is úgy gondoltam, hogy nem árt néha a változatosság. Ez jó alkalom arra, hogy eddig megszerzett tudásomat és tapasztalatomat kiaknázva szerezzek másnak felejthetetlen élményt.

Köszönöm a riportot!

Köszönet a támogatásért:

Vitex Plus s.r.o., Livewire Energy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGI s.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, Zozo Trans Kft, Kolláth szerviz Kft, Pék cipó BT, Monik trans Kft, www.versenyfelszereles.hu, Sütőholding Kft., Admagic Kft., Rácz-Trans Kft., Era-Tel Kft.

LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top