• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Biggy : Családiasabb volt egy vasárnapi ebédnél

A Livewire Team versenyzője, Nagy Biggy Róbert egy tökéletesnek mondható hétvégén van túl. A szombati nap a már jól megszokott tököli reptér aszfaltjának koptatásával kezdődött, majd ezt követte a másik úgymond „törzshely” a Brezova-Gokartland a debreceni HOON3NT SLIDE csoport jóvoltából. A hétvége energiájáról és mentális frissességéről a Livewire Energy termékei gondoskodtak, rágócukor és ital formájában.

 

Biggy, hogyan sikerült a Tököli edzés?

A tököli edzés fantasztikus és meglepetésekkel teli volt! Sokan tudják, hogy az autóm ki volt adva Halmos Gábor barátomnak, aki életében először vezetett profi drift autót és hogy még nehezebb legyen a feladat, jobbkormányos szekérrel is ezek voltak az első méterei. Gabi kicsit tartott ettől a kombótól, viszont néhány kör alatt úgy összeszoktak, hogy rendesen jó volt nézni, ahogy megy vele. Nagyon jó volt látni, ahogy lépésről lépésre megszeretik egymást! Nagyjából 2-3 körig kellett ülnöm mellette, aztán kívülről figyeltem, ahogy beleolvad az edzésen résztvevők közé! Hihetetlen volt, tényleg nem lehetett megmondani, hogy most egy 0 drift előélettel rendelkező ember ül az autóban.

Kárai Exclusive Racing Car Service csapata milyen javításokat változtatásokat tettek a Soareren a hétvégét megelőzően?

Volt dolguk rendesen! Lecserélték az olajakat, rendbe tették a futóművet, kilakatolták a hátulját és beszereltek néhány olyan apróságot (ajtónyitó, géptető lefogató stb-stb), amelytől, kicsit praktikusabb/könnyebb lett az autó kezelése, illetve használata! Utólag is hatalmas köszönet Nekik!!!

Vasárnap Gyöngyösön a BREZOVA-GOKARTLAND-en, egy debreceni „HOON3NT SLIDE” névre hallgató csoport meghívásának eleget téve szálltál csatába. Mesélj a srácokról.

Valami elképesztő extrém és adrenalinban dús nap kerekedett egy laza baráti autókázásból! Rengeteg autó és a Brezova-Gokartland-tól már megszokott jó minőségű rendezvény volt ez!

Kikkel csatáztál nagyokat?

Kicsit későn érkeztünk a Nálunk már megszokott „vasárnapreggelirányadokihoz” sztori miatt, aztán mire kiértünk a srácok javában edzettek! Egy darabig csak pislogtam, hogy tuti át vagyok verve, ez nem lehet egy amatőr sztori! 10-12db, E28/E30/E36-os BMW, 2000-2500, de volt M5 motoros is és olyanokat mentek a srácok, hogy nem hittem a szememnek! Egyből kedvet is kaptam és „Tsuiso” csatákba kevertem a fiatalokat, ami szintén hihetetlen volt! Ezek a „huligánok”, nem hogy a „semi pro” mezőnybe, de a profik közé is simán beférnének! Először csak követtem egyet-kettőt, aztán olyan stabil autózásról tettek tanúbizonyságot, hogy fordítottunk a szerepen és simán egyenesedés és nagyobb crash nélkül lekövettek! Nyílván itt nem egymás elleni csatákról volt szó, hanem „Team drift-ről”, ahol segítjük egymást és akár össze is érhet a két autó, amire volt is példa! Szinte minden tsuiso partneremet meglökdöstem kicsit, amit beforgás nélkül tűrtek és nagyon magas színvonalon kezeltek! Ezekre a tökös legényekre volna szükség a drift sportba, nem rinyáltak, nem panaszkodtak, csak csinálták a show-t és örömautóztak a nézők és saját maguk szórakoztatására! Hatalmas tisztelet jár Nekik és örülök, hogy ott lehettem!!!

Itt is autóztattál. Kik voltak a szerencsések?

A Livewire Energy néhány partnerét csalogatta ki erre a rendezvényre, ahol Nekik osztottunk öröm köröket! Nagyon jó volt látni az anyóson olyan embereket, akik még nem nagyon érintkeztek ezzel a sporttal!

Túlélte a versenygéped a hétvége megpróbáltatásait?

Természetesen ismét 110%-osra vizsgázott az autó, itt-ott összetört picit, meg kidurrant egy gátló, de most le lesz téve az autó Káraiékhoz, ahol fő elemeire bontjuk és mindent kijavítunk-revizionálunk-megerősítünk-könnyítünk és diszkósítunk rajta! A motort megkapja Nagy Ádám, aki csal bele néhány lovat, a futóművet Katona Márk-ék veszik kezelésbe, a kuplungot a Stefan Zorst Racing kapja, akik már évek óta gyártják a kuplungjaimat!

Értékeld a vasárnapot.

Családiasabb egy vasárnapi ebédnél, izgalmasabb egy Fast & Furious filmnél és én jobban élveztem, mint eddig bármelyik versenyemet!

Köszönöm a riportot és minden jót kívánok!

Partnereink:

LivewireEnergy Kft., LiveWire Rally Team, TAG Racing, Kárai Exclusive & Racing Car Service / Kárai Motorsport, Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft.,Bakery Group Kft.,Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Brucker Plusz Bt., Hankook Tyres, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., QuasarDatabase Systems Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, ZozoTrans Kft, Kolláth szerviz Kft, Moniktrans Kft, www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft.,Rácz-Trans Kft.,TS Handel Kft., Bézé Design Kft., Bézé Dekor Kft., Mp-Sped Kft., Hajduk Építő Kft., Globál-vill Kft.

LiveWire Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top