• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Poco Loco Autós és motoros gyorsulási verseny + szlalom verseny a Pesti Rakparton

Autós és motoros gyorsulási verseny + szlalom verseny a Pesti Rakparton!

A nézőknek ingyenesen látogatható a verseny! Versenyzőknek nevezés információ lejjebb az esemény leírásában!

Harc az idővel Budapest szívében!

2014. június 7-én Budapest szívében ismét a versenyautóké, a lóerőké lesz a főszerep. A Dragracing.hu csapata elhozza nektek az idei év legizgalmasabb és leglátványosabb gyorsulási és szlalom versenyét!

A helyszín ezúttal nem egy reptér kifutója lesz, hanem maga a pesti rakpart. A pesti rakpart Margit híd és Dráva utca közötti szakaszán ezen a napon átveszik a dugóban araszoló autósok helyét a gyorsulásra épített egyedi versenyautók, melyek több száz lóerejük minden cseppjét kihasználva harcolnak majd az idővel. A rakpart ezen szakaszának másik felén pedig a szlalomé és ugyancsak az időé lesz majd a főszerep. „Time is money” helyett a jelszó „Life is time” lesz – ezt garantáljuk.

Ilyen nagyszínvonalú, ilyen látványos versenyeknek egyszerre, egy időben, egy fantasztikus, egyedi helyszínen még sohasem adott helyet Budapest. Gyere és légy részese ennek az egyedi, adrenalinban-gazdag élménynek – teljesen ingyen!

Nézd végig, ahogy az izomautók egymástól pár centire húznak el egymás mellett, harcolva egymással, az idővel, a technikával. Nézd végig, ahogy a szlalomosok őrült módon, sokszor a pálya minden milliméterét kihasználva harcolnak a legjobb eredményért. Nézd végig, ahogy száll a füst a Margitsziget felé, mindenkinek megmutatva, hogy újra egy igazán egyedi és új dolog zajlik gyönyörű fővárosunkban.

Az első futamok reggel nyolc órakor kezdődnek, és egészen este nyolc óráig tartanak. Hozd el párod, családod, barátaidat és élvezzétek ki minden percét ebben az autóversenyekben gazdag napnak. Légy gazdagabb egy olyan élménnyel, melyről még unokáidnak is mesélni fogsz!

Ne feledd, a dátum: 2014. június 7. A helyszín: Budapest, pesti rakpart, Dráva utca és Margit híd közötti szakasz. És ne feledd azt sem, hogy a jelszó ezen a hétvégén: Life is time!

Ingyenesen látogatható a rendezvény!

További információk:

Facebook:

https://www.facebook.com/dragracing.hu

Info:www.dragracing.hu
Infoline: 06 30 / 9430-957


Tájékoztatás:


Mindenkit szeretettel várunk 2014. Június 07. A Poco Loco Autós és motoros gyorsulási verseny + szlalom verseny a Pesti Rakparton nevű rendezvényünkre.


Nézőknek ingyenesen látogatható a rendezvény!


Versenyzőknek:
A rakpart Dráva utca felöli részén autós és motoros versenyzőknek gyorsulási verseny lesz ahova lehet nevezni, úgy, hogy küldesz egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre az autód vagy motorod típusával és a neveddel és azzal, hogy gyorsulási versenyre szeretnél jelentkezni és mi küldünk neked egy kódot. Majd felmész azhttp://onlinejegy.dragracing.hu/ és ott minden adatot kitöltve meg tudod csinálni a nevezésed. Az előnevezést ki tudod fizetni Master Card és Visa kártyákkal vagy PayPal segítségével. A nevezések korlátozott számban elérhetőek, éppen ezért mindenkit arra kérünk, hogy időbe tegye meg, mert, ha betelik, akkor már nem tudunk elfogadni nevezéseket. Jelenleg még van lehetőség a nevezésre.

Minden nevezőnek a nevezése mellé azwww.armadahajozas.hu jóvoltából biztosítunk a depó mellett egy olyan lehetőséget is, hogy amikor éppen nem versenyez akkor lehetősége van a VIP hajón nézni a versenyt ahol is ingyen üdítővel, pogácsával és miegymással várjuk nagy szeretettel. 


A rakpart Margit híd felöli részén szlalom verseny lesz ahova lehet nevezni, úgy, hogy küldesz egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre az autód típusával és a neveddel és azzal, hogy szlalom versenyre szeretnél jelentkezni és mi küldünk neked egy kódot. Majd felmész azhttp://onlinejegy.dragracing.hu/ és ott minden adatot kitöltve meg tudod csinálni a nevezésed. Az előnevezést ki tudod fizetni Master Card és Visa kártyákkal vagy PayPal segítségével. A nevezések korlátozott számban elérhetőek, éppen ezért mindenkit arra kérünk, hogy időbe tegye meg, mert, ha betelik, akkor már nem tudunk elfogadni nevezéseket. Jelenleg még van lehetőség a nevezésre.
Természetesen, ha valamilyen csoda folytán nem telne be az előnevezés akkor a helyszínen is lehet majd nevezni, de ez csak abban az esetben, ha a megadott légyszám ( 100 fő gyorsulás és 100 fő szlalom ) nem telik be.


Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre a: 
06309430957 telefonon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Online árak: 

Gyorsulás Autó : 26.500.- 
Gyorsulás Motor: 21.500.- 
Szlalom : 13.000.- 

Az esemény helyszínén nevezési díj a szabad helyek függvényében :

Gyorsulás Autó : 29.000.- 
Gyorsulás Motor: 25.000.- 
Szlalom : 15.000.-

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top