• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Hungarian Baja 2014 - Szombati hírlevelek

 

SS4-SS5 Hírlevél – Motorosok 

Vojkuvkának feküdtek a magyar pályák

A cseh Lubomir Vojkuvka győzelmével zárult a motorosok versenye a HunGarian Baján. A világkupa-sorozat hetedik állomása tartogatott meglepő fordulatokat, hiszen a végeredmény tekintetében csak az utolsó pillanatban mondhattunk biztosat (a felügyelő testület ülése után). 
Történt mindez a harmadik szakasz (vagyis az első lőtéri szelektív) miatt, amelyen a vihar és a heves eső leszakította a szalagokat és a táblákat, így első két motoros egyrészt eltévedt vagy egy tucatszor, másrészt levágott körülbelül 40 kilométert a szelektívből. A felügyelő testület az egyenlő esélyek szellemében időbüntetéssel sújtotta a szakaszt elhagyókat. A viszontagságok után a világkupa-győzelemért járó pontokat a tapasztalt cseh versenyző, Lubomir Vojkuvka kapta meg, aki az Európa-bajnoki értékelésben is a legeredményesebb volt. A hat német bajnoki címmel bíró korábbi endurósnak feküdtek a Pápa környéki szelektív szakaszok. „Nagyon boldog vagyok, számomra ez tökéletes hétvége volt” – nyilatkozta a pódiumon. 
Mögötte a második helyen Pedro Bianchi Prata állhatott fel a dobogóra, aki beállt azok sorába, akik megköszönték a remek versenyt a rendezőknek. „Nehéz verseny volt, de egy világkupa-futamnak nem is az a dolga, hogy könnyű legyen. Megküzdöttem ezekért a pontokért, de összességében remek kis hétvégét zártam. Köszönöm a csapatomnak, hogy tökéletes motort adott alám” – mondta Bianchi Prata. 
A világkupa-sorozat éllovasának, az olasz Alessandro Ruosónak ezúttal nem termett babér, hiszen ő is az eltévedők között volt – nyilvánvalóan, hiszen ő nyitotta a pályát szombat reggel. Nem volt különösebben boldog, remélte, hogy törlik az ominózus szelektívet, ám ez nem történt meg, úgyhogy ő nem ünnepelhetett a dobogón. 
A quadosok között a jelenlegi éllovas Kamil Wisniewski ismét nyerni tudott, habár a lengyel fiatalember dolgát is nehezítették a reggeli vizes szakaszok, délutánra már sokkal komfortosabban érezte magát és nagyon boldog, hogy technikai probléma nélkül újabb győzelemmel abszolválta a magyar futamot.
A magyar versenyzők közül a Dakart is megjárt pilóta Somfai Mátyás volt a leggyorsabb. „Nagyon tetszett az egész verseny, különösen a délutáni szakaszok. Egy jó és kalandmentes versenyen vagyok túl, figyeltem magamra és a motorra is és nagyon élveztem” – mondta a Sandlander-csapat pilótája, aki lapockatörése után három hónapos „kényszerpihenőjéről” tért vissza.

HUNGARIAN BAJA, VK-FUTAM, PÁPA
Abszolút végeredmény. Motorosok: 1. Lubomir Vojkuvka (cseh, BETA) 4:53:17, 2. Pedro Bianchi Prata (portugal, Husqvarna TE) 5:36 perc hátrány, 3. Rudolf Lhotsky (cseh, Husqvarna FE) 6:19 p. h., …7. Somfai Mátyás (magyar, A-ETV) 1:37:11 ó h.



 Photo: Polczer Miklós


SS2-SS3 Hírlevél – Autósok


Egy ide, egy oda 


Izgalmasan alakult az autósok vetélkedése a magyar tereprali világkupa-futam, a HunGarian Baja szombati első két szakaszán. Volt itt minden: technikai gondok, borulás, rosszullét – és persze a negatív sztorikon túl pozitívak is, például fülig érő száj, szemet gyönyörködtető száguldás, patakátkelések (három-négy méter magasra felcsapó vízfüggöny) és persze hatalmas küzdelem a toppozíciókért.


A napsütésnek köszönhetően a pálya minősége óráról-órára változott, a délelőtti második szakaszon olykor már a porfelhők is jelezték merre járnak éppen a párosok. 
Orlando Terranova nyerte az első, Nasser Al-Attiyah a második szakaszt – ők ketten harcolnak a végső győzelemért is. Egyelőre az argentin áll jobban, 1 perc 10 másodperces előnye azonban nem túl megnyugtató. 


„Sáros, olykor csúszós utakon autóztunk, de jó volt, mert legalább azt is megtanultuk, hogy kell ilyen típusú úton közlekedni. Nasszer jó referenciát jelent számunkra, s bár nem számítottam rá, hogy a verseny felén túl vezetek majd – hiszen először vagyok itt –, most már megpróbálom megtartani ezt a helyezést” – nyilatkozta Terranova.
„Volt egy kis gondom az első differenciálművel, ami miatt veszítettünk némi időt – túl ijesztő volt a zaj, ami az autó elejéből jött –, de nem panaszkodom. Élvezem a versenyt, jók a pályák, s bár nem könnyű itt nyerni, megpróbáljuk” – mondta Al-Attiyah.

 
A legjobb magyar autós a bajnoki címvédő Fodor Imre, Mesterházi Márk kettős – jelenleg a negyedik helyen áll. „Nagyapám azt szokta mondani, a tyúkokat este számolják, úgyhogy nem szeretnék semmit elkiabálni. Csak annyit mondhatok, nagyon jó érzés a világ élmezőnyével megmérkőzni.”
Jó néhány kieső volt már a szombati első két szakaszon is: és a gyári versenyzőket sem kímélte sem a technika ördöge, sem Fortuna: a két legnagyobb kieső a gyári Minivel autózó Krzysztof Holowczyc, valamint a toyotás Adam Malysz. 


Előbbinek azért kellett feladnia a versenyt, mert navigátora rosszul lett. („Az első szakasz után kiszállt az autóból és lefeküdt a fűre. Zsibbadt az arca, a keze a lába, izzadt – nagyon ijesztő volt az egész. Szerencsére már nincs baja, de nem tudunk tovább menni” – mondta Holowczyc), utóbbi pedig fejtetőre tette az autóját. „Húsz kilométerrel a harmadik szakasz célja előtt egy gyors, nyílt szakaszon jobb kanyar következett, ám amikor a megpróbáltunk szűken befordulni, egy kőrakás megdobta az autó elejét. Tetőn landoltunk, majd kettőt fordultunk – húsz perc alatt fordítottak minket vissza. Nem volt értelme folytatni” – mondta Malysz navigátora, Rafal Marton. 

HUNGARIAN BAJA, VK-FUTAM, PÁPA
Abszolút sorrend 3 szelektív szakasz után (nem hivatalos). Autósok: 1. Orlando Terranova, Bernardo Graue (argentin, Mini All4) 2:24:23, 2. Al-Attijah, Baumel (katari, francia, Toyota Hilux) 1:10 perc hátrány, 3. Vasziljev, Zsilcov (Mini All4) 5:42 p. h.

 

SS2, SS3 Newsletter – Cars


One here, one there


The Hungarian Cross Country World Cup, HunGarian Baja started very exiting with two stages on Saturday. There was everything: technical problems, rollover, nausea – and of course positive stories as well, such big grins to the ear, eye-catching rush, crossing over streams (three to four meter high water curtain) and of course a huge fight for top positions
Thanks to the sunshine the quality of the track has changed from hour to hour in the morning, some places already in the second stage, dust clouds would indicate the competing cars.
Orlando Terranova won the first, Nasser Al-Attiyah in the second stage – the two of them are fighting for the final victory as well. For now, the Argentine is better, but his 1 minute 10 second advantage is not very reassuring.
„We drove on muddy, slippery roads sometimes, but it was good because at least I have also learned how to drive on this type of road. Nasser is a good reference for us, and although I did not expect that at the second half of the race l will lead the race – because I am here for the first time – now I will try to keep this place” – said Terranova.
„I had a little trouble with the first differential, which caused us to lose some time – a frightening noise came from the front of the car – but I don’t complain. I enjoy the competition, the tracks are good, although it is not easy to win here, but we do our best” – said Al-Attiyah.
The best car in the Hungarian field, the title defender Imre Fodor, Mark Mesterházi duo – is currently in fourth place. 
„My grandfather used to say, the hens are counted in the evening, so I do not want to jinx anything. All I can say, it feels great to compete with the top drivers of the world. "
There were quite a few already eliminated in Saturday's first two stages: and the factory teams were not spared either: the two main shortfalls are the Mini factory driver Krzysztof Holowczyc, as well as Adam Malysz with Toyota.
Former had to give up the race because his co-driver got sick („After the first stage he got out of the car and lay down on the grass.His face was numb, hands and feet, sweaty – was very scary. Fortunately, there is no problem with him now, but we can not continue the competition” – said Holowczyc), the second flipped his car. „Twenty kilometers from the end of the third stage,on a fast, open stretch, it was a right turn, but when we tried to narrow to turn, a pile of stones threw the front of the car. We landed on the roof, and then we turned over twice – we spent twenty minutes until turned us back to the tires. There was no sense to continuing” – said Malysz’s co-driver, Rafal Marton.

HUNGARIAN BAJA, World Cup,PÁPA
SS3 final results: (not official). Cars: 1. Orlando Terranova, Bernardo Graue (Argentina, Mini All4) 2:24:23, 2. Al-Attijah, Baumel (Qatari, French, Toyota Hilux) 1:10 min handicap,3. Vasilyev, Zhiltsov (Russian, Mini All4) 5:42 m h.

Photo: X-Raid Team

 


SS2-SS3 Hírlevél – Motorosok

 

Fantasztikus, de nehéz a lőtér

Korán keltek. Szombaton reggel hétkor elsőként a HunGarian Baja, a magyar tereprali világkupa-futam motoros mezőnye rajtolt a Ganna-Csehbánya szelektíven, majd pedig a veszprémi lőtéren.
Az első szakaszt a vk-éllovas Alessandro Ruoso nyerte meg, a másodikon azonban az olasznak akadt egy kis problémája. Az éjszakai ítéletidő (szakadó eső és szél) ugyanis kissé átrendezte a pályát: letépte a szalagokat, megrongálta a táblákat. Ruoso így azután első rajtolóként nem feltétlenül abban a tempóban haladt, ahogy szeretett volna. 
„Először is hadd mondjam el, hogy a lőtéri szelektív fantasztikus pálya, de a szél és az eső nem kímélte a szalagozást, úgyhogy volt egy kis gondom az irányokkal. Kérdeztem a sportbírókat, hogy merre kell menni, de volt, hogy kétszáz méterenként megálltam, s olyan is többször, hogy vissza kellett fordulnom. Nem az idők miatt aggódom, csak szeretnék gyorsan menni” – mondta Ruoso, aki az összetettben így is a második helyen áll a francia Adrien Maré mögött. 


„Az erdei szakasz gyönyörű volt, sokkal jobban élveztem, mint az esőt. Néha nem volt könnyű tájékozódni, mert a szalagok a földön feküdtek a vihar miatt, de egy idő után már együtt mentünk Alessandróval (Ruoso). Az eredményen egyelőre nem gondolkodom, elég lesz majd este” – nyilatkozta Maré, aki négyévesen kezdett motorozni, de csak idén versenyezni. 
Miközben a motorosok szervizeltek, hivatalos állásfoglalás is érkezett a harmadik szakaszról: a reggeli viharos szél széttépte a szalagokat, ezért a pályajelöléssel problémák akadtak. Az első két helyezett körülbelül 40 kilométert levágott és jóval előbb érkezett a gyulafirátóti célba. A verseny rendezői rendbe tették a szalagokat, így a mezőny jelentős része már jól teljesítette az előírt szakaszt. Az eredmény ideiglenes.
A zsűri este ellenőrzi a GPS-eket , majd dönt az SS3 eredményéről.

HUNGARIAN BAJA, VK-FUTAM, PÁPA
Abszolút sorrend 3 szelektív szakasz után (nem hivatalos). Motorosok: 1. Adrien Maré (francia, Yamaha) 1:56:06, 2. Ruoso (olasz, Yamaha) 4:41 perc hátrány, 3. Lodder (német, E-ATV) 34:57 p.h.

 

SS2, SS3 Newsletter – Bikes

Military area – cool, but really difficult

They were up early. On Saturday morning at 7.00, at the Hungarian Cross Country Rally World Cup, HunGarian Baja the bikers started first at Ganna-Csehbanya stage, then the military area near Veszprém.
At the first stage the World Cup leader Alessandro Ruoso won, but on the second the Italian had a bit of problem. The weather condition during night-time (heavy rain and wind) has slightly rearranged the track: tore the ribbons, damaged the signs. So Ruoso, starting first, could not necessarily go on his own speed.
„First of all let me tell you, that the selective on the military area is fantastic, but the wind and the rain did not spare the ribbons, so I had a little trouble with directions. I was asking the marshalls which way to go, but had to stop every two hundred meters, and on several occasions I had to turn back. I do not worry about the time, I just wanted to go fast” – said Ruoso, who is still in the second place according to the overall points, behind the French Adrien Maré.
„The forest section today was beautiful, I enjoyed a lot but not the rain yesterday. Sometimes it was not easy to navigate because the ribbons were lying on the ground due to the storm last night, but after a while we went together with Alessandro (Ruoso). I do not think at the results yet, I will only in the evening” – said Maré, who started to ride at the age four, but started to compete just this year.
While bikers were in the service park, we have received an official statement of the third stage: today morning’s blustering winds tore the signing tapes of SS3 and so the riders encountered some navigational problems. The first two bikes cut down about 40 km from the track and arrived at the finish line well in front of the rest of the field. Organisers repaired the signs and most riders were able to find the right track. Result of SS3 is unofficial.
The Stewards are going to check the GPS devices in the evening and then to decide about the result of SS3.


HUNGARIAN BAJA, World Cup, PAPA
The results after SS3 (unofficial). Bikers: 1. Adrien Maré (French, Yamaha) 1:56:06, 2. Ruoso (Italian, Yamaha) 4:41 min handicap, 3. Lodder (German E-ATV) 34:57 m h.

Photo: Pataky Péter

 


Hölgyválasz 

Izgatottak voltak. És nem csupán azért, mert rajthelyet választottak a szombati napra, hanem azért is, mert a HunGarian Baja szervezője okozott nekik egy kis fejtörést. Ugyanis a megszokottól eltérően nem egy mágnes-táblára kellett felrakosgatni a kívánt rajthelyet, hanem csinos lányok pólóján szerepeltek a számok.
No akkor most mi legyen? 
A jobban tetsző lányt, vagy a jobban tetsző rajthelyet válasszák? Ment a viccelődés, a lökdösődés, de utóbb győzött a profizmus, és mindenki azt a „rajthelyet” választotta, amelyiken valójában indulni akar. 


Így azután a következőképpen alakul az első tíz versenyző rajtsorrendje:
1. Nasser Al-Attiyah
2. Orlando Terranova
3. Krzysztof Holowczyc
4. Marek Dabrowski
5. Adam Malysz
6. Miroslav Zapletal
7. Vlagyimir Vasziljev
8. Fodor Imre
9. Fekete Antal                                                                                                                                     
10. Fazekas Károly

 

What they have choosen...

They were excited. And not just because they were choosing starting position for Saturday, but also because the organizer of the HunGarian Baja prepared them a little surprise. Unusually they haven’t used a magnetic board for choosing their start position, but the numbers were written on pretty girls T-shirt.
Than what?
Would they choose the prettiest girl or the better place? They were joking and pushing each other around, but, eventually won the professionalism, and everyone choose the „start position”, which they actually wanted to go.
So the starting order for Saturday is as follows:
1. Nasser Al-Attiyah
2. Orlando Terranova
3. Krzysztof Holowczyc
4. Marek Dabrowski
5. Adam Malysz
6. Miroslav Zapletal
7. Vladimir Vasilyev
8. Fodor Imre
9. Fekete Antal                                                                                                                                     
10. Fazekas Károly

Photo: Szántó Frigyes

 


Hírlevél SS1 – Autósok


Terranova a leggyorsabb a nyitányon

Esőben „melegítettek” a versenyzők a magyar világkupa-futam szombati napjára – 58.37 kilométert teljesítettek zord időjárási körülmények között (hatalmas tócsákon át száguldottak). A sár a motorosok mellett az autósoknak is komoly kihívást jelentett. A „bemelegítő” szakasz nemcsak arra volt jó, hogy kicsit újra formába lendüljenek, hanem arra is, hogy az esetleges problémák még itt előjöjjenek, hogy az esti szervizben orvosolni tudják, ne a másnapi szakaszokon kerüljenek miatta komolyabb hátrányba.
Az autósok közül Orlando Terranova volt a leggyorsabb – méghozzá Nasszer al-Attijah és Krzysztof Holowczyc előtt. 

Orlando Terranova, Bernardo Graue (Mini All4 Racing): „Először versenyzek Magyarországon, érdekesnek találtam a szakaszt, csak az itinerben találtam hibát.”
Nasser Al-Attiyah, Matthieu Baumel (Toyota Hilux): „Nagyon meg kellett küzdenünk a sárral és Vasziljevvel is.”
Vladimir Vasilyev, Konstantin Zhiltsov (Mini All4 Racing): „Nagyon izgalmas csatát vívtunk, bár az eső megnehezítette a mi dolgunkat is. A pályán visszacsúsztunk Nasser mögé, de nem volt baj, sőt jól jött, hogy mehettünk utána. Elégedettek vagyunk így is.”
Marek Dabrowski, Jacek Czachor (Toyota Hilux Overdrive): „Problémáim adódtak az ablaktörlővel, ez megnehezítette a dolgunkat. Bemelegítésnek azért nem volt rossz.”
Fodor Imre, Mesterházi Márk (Ford Ranger): „Nagyon elégedett vagyok, hiszen életem legjobb eredményét értem el. Úgy tűnik felnőttünk a feladathoz, mert sárgumi nélkül is három párost megelőztünk.” 

HUNGARIAN BAJA, VK-FUTAM, PÁPA

Abszolút sorrend 1 szelektív szakasz után. Autósok: 1. Orlando Terranova, Bernardo Graue (argentin, Mini All4) 36:48, 2. Al-Attijah, Baumel (katari, francia, Toyota Hilux) 38 másodperc hátrány, 3. Holowczyc, Torrallardona (lengyel, Mini All4) 42 mp h. …6. Fodor, Mesterházi (magyar, Ford Ranger) 2:21 p.h.

 

Newsletter SS1 – Cars 

Terranova is the fastest 

At the Hungarian World Cup race HunGarian Baja competitors were heating up in rain for Saturday – 58.37 kilometers performed in harsh weather condition (racing through huge puddles). The mud beside the bikers also was a serious challenge for the cars as well. The „warm-up” phase, not only was good to get back into shape, but also to come forth any problems, which can be fixed in the evening service, save the competitors from next day’s trouble.
From the cars Orlando Terranova was the fastest – in front of Nasser al-Attijah and Krzysztof Holowczyc.

Orlando Terranova, Bernardo Graue (Mini All4 Racing): „I race in Hungary for the first time, I found the stage interesting, just I have found an error in the road-book.”
Nasser Al-Attiyah, Matthieu Baumel (Toyota Hilux): „We had a strong battle with the mud and and Vasilyev, too.”
Vladimir Vasilyev, Konstantin Zhiltsov (Mini All4 Racing): „We had an extremely exciting battle, but the rain made it difficult for us. We slid back behind Nasser on the stage, but it was not a problem, and even came in handy that we can go after. We are satisfied with it.”
Marek Dabrowski, Jacek Czachor (Toyota Hilux Overdrive): „Having problems with the windshield wiper, what made our job more difficult. For warming up, it was not bad. "
Fodor Imre, Mesterházi Márk (Ford Ranger): „I am very happy because I have achieved the best results of my life. It seems we grew up to the task, because we passed three cars without mud tyres.”

HUNGARIAN BAJA, World Cup Race, PÁPA

SS1 results. Cars: 1. Orlando Terranova, Bernardo Graue (ARG, Mini All4) 36:48, 2. Al-Attijah, Baumel (QAT, FRA, Toyota Hilux) 38 seconds handicap, 3. Holowczyc, Torrallardona (POL, Mini All4) 42 s. h., …6. Fodor, Mesterházi (HUN, Ford Ranger) 2:21 s h.

Photo: Szántó Frigyes

 


Hírlevél SS1

Rouso bekezdett

A Kemeneshőgyész-Magyargencs szelektív szakasszal vette kezdetét a magyar tereprali világkupa-
futam, a HunGarian Baja. A sort a motorosok és quadosok indították, bár indításnak elég „combos” 
volt, mert majd’ 60 kilométert kellett a mezőnynek teljesítenie. Sokan bíztak benne, hogy a napos időjárás egész nap kitart, az égiek az esőre szavaztak, megnehezítve az indulók dolgát. A vízátfolyásokkal, pocsolyákkal tűzdelt sáros szakaszon jó néhányan inkább visszavettek a tempóból és az óvatosság mellett döntöttek, mondván hosszú még a verseny. Nem így tett a világkupa első helyén álló Alessandro Ruoso, aki a körültekintő közlekedés helyett a tempót választotta, a pálya egy különösen tempós szakaszán 156 km/óra volt a végsebessége, amitől sokak álla leesett. 39:34-es időeredménye egyedülállónak bizonyult, mert a második helyen végző Alex Zanotti több mint 
egy percet kapott a yamahás olasz éllovastól. Őket sorban: Vojkuvka, Maré, Lhotsky, Kaluzny majd a legjobb quados Arkadiusz követte.

RUOSO Alessandro (Yamaha ZF 450): „Elégedett vagyok a teljesítményemmel, igyekszem ezt a tempót a továbbiakban is tartani. Az eső számomra kedvez, bár némi elektronikai problémával küzdöttem.”
MARÉ Adrien (Yamaha YZF 450): „Harciasra sikeredett ez a szakasz. Sokáig mentünk együtt Alessandróval, azonban a végére keményen kiéleződött a harc közöttünk. Elégedett vagyok a teljesítményemmel, bár az esőt nem kedvelem.”
TÓTH Barnabás (KTM EXC): „Nagyon vizes és sáros volt a szakasz, ezért nagyon csúszóssá vált. Nagy tempót kellett diktálnom.”


HUNGARIAN BAJA, VK-FUTAM, PÁPA

Abszolút sorrend 1 szelektív szakasz után. Motorosok: 1. Alessandro Ruoso (olasz, Yamaha) 39:34, 2. Zanotti (San Marinó-i, TM DKR) 1:06 perc hátrány, 3. Maré (francia, Yamaha) 3:08 p. h....6. Somfai (magyar, E-ATV) 16:03 p. h.

 

Newsletter SS1


Ruoso had a good start

The Hungarian Cross Country World Cup race, the HunGarian Baja started with Kemeneshőgyész-Magyargencs selective section.Bikes and quads started, but for start-up was tough enough the crews had to go nearly 60 kilometers. Many people trusted that the sunny weather will last all day long, but it was not up to them, they had a difficult start. At the muddy tracks few more have been slowed down and in addition decided to be careful, saying the race is still long. Not so Alessandro Ruoso, leader of the World Cup, who choosed speed instead to bee careful, on a particulary fast section his top speed was 156 km/h, causing many jaws dropped. His 39:34 time result proved to be unique, because the second Alex Zanotti has received more than a minute from the Italian Yamaha-rider. After them followed: Vojkuvka, Maré, Lhotsky, Kaluzny and the best on the quad Arkadiusz.

Alessandro Ruoso (Yamaha ZF 450): „I am satisfied with my performance, I try to keep up this pace to continue. The rain was beneficial for me, although I struggled with some electrical problems.”
Adrien Mare (Yamaha YZF 450): „It was a very hard stage. I went together with Alessandro for a long time, but to end our fight was really very hard. I am satisfied with my performance, although I do not like the rain.”
Barnabás Tóth (KTM EXC): „It was very wet and muddy the section, became quite slippery. I had dictated a fast tempo.”


HUNGARIAN BAJA, WORLD CUP RACE, PÁPA

1. stage. Bikers: 1. Alessandro Ruoso (Italy, Yamaha) 39:34, 2. Zanotti (San Marino, TM DKR) 1:06 min handicap, 3. Maré (French, Yamaha) 3:08 m h.,...6. Somfai (Hungarian, E-ATV) 16:03 m h.

Photo: www.fuoristradaweb.com

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top