×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 698
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Itt az idő! Kiállunk mellettetek!

Itt az idő – AMTOSZ Elnökségi levél és kérdőív.

Kedves versenyzők!
Az AMTOSZ-t megalakulása óta folyamatosan érik különböző támadások, megszüntetni, tiltani akarják minden megmozdulását! El akarják hitetni veletek, hogy nem jogszerűen működik, hogy az autósport megosztásáért jött létre stb. Ehhez mondhatjuk már hozzá szoktunk és a mindennapi életünk részévé vált! Tény hogy lement két versenyünk idén, melyek minden engedéllyel rendelkeztek! Ezeket sportemberhez méltó módon, egyenes úton, a törvények betartásával szereztük be! Nem jogszerűen működő szervezet ezeket soha nem kapta volna meg!

 

Azonban most hozzátok is elért a történet! Olvashattátok a saját egyesületeitek nevét, vagy épp a saját neveteket a kiadott feketelistán! Titeket is megbélyegeztek és meg akarnak alázni azzal, hogy eljárás alá kerültök a „tiltott” versenyen való közreműködésetekért!
Véleményünk szerint senkit nem lehet tiltani a szabad sportolástól (így szankcionálni sem), mert az alapvető emberi jog! Ezt nem hagyjuk mi sem, ehhez kérnénk a segítségeteket!
Az AMTOSZ oldaláról letölthető (http://www.amtosz.hu/category/hirek/) kérdőív (nyomtatvány) kitöltésével mintegy szándéknyilatkozatot tehettek arról, hogy nem értetek egyet azzal, hogy megalázó helyzetbe kerüljetek! Az adatokat természetesen bizalmasan kezeljük, nyilvánosságra nem fogjuk hozni! Kizárólag a jogi ügymenethez fogjuk ezeket használni!

 

Kéjük mindazokat:

- akik „meg lettek szólítva” a határozatban,
- akik a fenyegetések hatására lemondták valamelyik rendezvényünkről a nevezésüket,
- akik a tiltások, a fenyegetés, miatt a nevezésüket be sem adták
- továbbá azokat is, akik nem értenek egyet a kialakult helyzettel!
- Annyi a teendőtök, hogy kitöltitek, aláírjátok és minél előbb postai úton elkülditek az AMTOSZ-nak, a szakág szervezőjének címére:

 

Rali-Túra Egyesület-nek az 5401 Mezőtúr, pf.: 68 címre!


Mi továbbra is arra buzdítunk benneteket, hogy ne hagyjátok elsorvadni imádott sportjainkat és versenyezzetek bármely szövetség versenyein! Mindenki menjen ott, ahol neki szimpatikus, akár párhuzamosan is!


A lényeg, hogy Ti döntsétek el és ne más!


Hajrá ORB, AMTOSZ-RTE-Naturali, Powresprint, Marb stb….



2014-05-23


Sporttársi üdvözlettel: AMTOSZ elnöksége



PDF Dokumentum megnyitása: Itt az idő AMTOSZ Elnökségi levél 2014 05

PDF Dokumentum megnyitása: kérdőív-sportolókhoz 2014 05

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top