• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Herczig Norbert és fia is ott lesz az I. Hell Diósgyőr Rallyn

Herczig Norbert és fia, Patrik is autóba ülnek az I. HELL Diósgyőr Rally-n szeptember 29. és október 1. között. A négyszeres abszolút magyar bajnok lesz az egyik előfutó, Herczig Patrik pedig a mezőnyben indul, hogy felkészüljön az egy héttel később esedékes magyarországi Európa-bajnoki futamra, a Rally Hungary-re. 

„Utoljára 2016-ban volt szerencsém ilyen szerepben a mezőny előtt végigmenni a pályán. Akkor Igor Bacigállal három futammal a bajnokság vége előtt megszereztük az összetett első helyet, és a soron következő Kassa Rally-n előfutók voltunk. Jó emlékeim vannak ezzel a feladattal kapcsolatban. – fogalmazott a feladattal kapcsolatban Herczig Norbert.”

A mezőnyben ott lesz Herczig Patrik is, aki már a hazai rendezésű EB-futamra koncentrál, és az I. HELL Diósgyőr Rallyt egy fontos felkészülési állomásnak tekinti.

 „Eddig csak murván versenyeztem a Peugeot-val, így a diósgyőri futam kifejezetten jó alkalomnak ígérkezik arra, hogy aszfalton is menjek vele” – jegyezte meg Herczig Patrik.

Herczig Norbert szerint telitalálatnak Miskolc környékén versenyt rendezni. 

„Aki már rajtolt el azon a vidéken, tudja, hogy milyen közönség van ott. Ők a ralit nemcsak szeretik, de értik is. Bízom benne, hogy a szervezők mernek majd nagyot álmodni, és a jövőben akár elsőosztályú futamnak is újra házigazdái lehetnek.”

Az I. HELL Diósgyőr rally-t szeptember 29. és október 1. között rendezik meg. Ez a HUMDA Országos Rally Bajnokságban szereplő ORB2 és ORB3 mezőnyének az idei záró futama lesz.

 

I.HELL Diósgyőr Rally

Időpont: 2023. szeptember 29. - október 1. 

A verseny során értékelt mezőny: HUMDA ORB2, HUMDA ORB3, Meghívásos

A hétvége fontosabb eseményei:

Szeptember 29., péntek

7.00 - Adminisztratív átvétel

Helyszín: DVTK Multicsarnok

17.00- Technikai átvétel

Helyszín: Miskolc Autóház

Szeptember 30., szombat

7.40 – Gyorsasági szakaszok rajtja 

Helyszín: Bükk

15.00 – Rally3-as díjkiosztó (családi programok, aktivitások)

Helyszín: DVTK Stadion, DVTK felirat környéke

Október 1., vasárnap

Szeptember 30., szombat

7.40 – Gyorsasági szakaszok rajtja 

Helyszín: Bükk

11.00 – Rally2-es és  Meghívásos kategória díjkiosztó (családi programok, aktivitások)

Helyszín: DVTK Stadion, DVTK felirat környéke

Az I. HELL Diósgyőr Rally szervizparkjának szombaton és vasárnap délelőtt ugyancsak a DVTK Stadion környéke, a DVTK Sportliget lesz a helyszíne.

További információk:

www.diosgyorrally.hu


A verseny promó videója: 

https://www.youtube.com/watch?v=lA_5Mj7vwgQ&t=2s

 

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top