• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Nehéz Döntés után irány a királyok város

A LiveWire Rally Team frontembere Ferjáncz András új navigátorral vág neki a Székesfehérvár Rally legendás pályáinak. A szombathelyi murva kihagyása eredményeképpen evidens, hogy a napokat számolva várja a hétvége többszörös kihívásait. Nem meglepő, ha azt mondom, hogy András azt a nézetet vallja, hogy több kulcsfontosságú összetevő szükségeltetik a jó eredmény elérése érdekében. Felkészülését, erejét és kitartását a LiveWire energy cukorka és energia ital támogatja.

Kérdéseimre András készségesen válaszolt:

Közel 2 hónap telt el a Miskolc rally óta, várod már a hétvégét?

Nagyon- nagyon! Hosszú szünetünk volt és a verseny előtti utolsó pár napban, már eléggé szoktam izgulni. Másra sem tudok gondolni, csak arra, hogy péntek reggel nekiinduljak a versenynek.

Mikor voltál utoljára Székesfehérvár Rally-n?

Tavaly rajthoz álltam, de sajnos egy megbízhatatlan autót kaptam, ami semennyire sem tolerálta a vezetési stílusom, valamint felkészítve sem volt kellően és a rengeteg technikai probléma miatt, elég hamar ki kellett állnom.

Mennyire ismerősek a gyorsasági szakaszok: Bakonycsernye, Oroszlány, Csákberény?

Képben vagyok a pályákkal, de az erdei gyorstól idén is tartok, sok a hibalehetőség ezen a szakaszon. A tavalyi itinerem nagyon jól sikerült, sokat tréningeztem, de az akkori navigátorom nem vette valami komolyan a dolgát és elkeverte a jegyzeteket, így most újra kell írni a pályákat.

A nevezési listán nem Niki szerepel navigátorodként, hanem Nagy Attila. Mi az oka, hogy más fogja neked olvasni az itinert?

Hoztam egy döntést, amit szeretném, ha mindenki tiszteletben tartana. Nem volt egyszerű ezt meglépni, de azt hiszem, hogy ez a jövőre nézve így lesz jó.

Mentetek már együtt?

Nem. Attila egy fiatal, ellenben tapasztalt navigátor. Lelkes, ügyes és precíz srácnak ismertem meg. Csomós Miki mellett volt alkalma gyorsan menni és úgy érzem, hogy fel fogja tudni venni az EVO és az én ritmusomat.

Köszönöm a riportot és sok szerencsét a versenyhez.

 

Köszönet a támogatásért:

Vitex Plus s.r.o., Livewire Energy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGI s.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, Zozo Trans Kft, Kolláth szerviz Kft, Pék cipó BT, Monik trans Kft, www.versenyfelszereles.hu, Sütőholding Kft., Admagic Kft., Rácz-Trans Kft., Era-Tel Kft.

 

LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top