• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Az árokjárók táborát növeltük Sajókazán…

Az idei évben Kurtos Robi és csapata kicsit vegyes érzésekkel járta a maga útját a raliban, hiszen nem mentek a bajnokságban. A kisebb futamok hangulata csábította őket Sajókazára is, de nem jártak szerencsével itt sem. 



„Nem sokáig tartott a sajókazai csatánk, mert mentünk egyet oda, de a másodikon, vagyis visszafelé beestünk az árokba… és majd csak a végén tudtam kijönni. Az utunkba került egy közúti jelzőtábla is, ami elég szépen elintézte a Mitsubishit, de szerencsére nekünk nem lett bajunk, de azért volt egy kis ijedtség bennünk Vikivel. 

 

Annyi történt, hogy nyomtam neki, mert mégiscsak versenyen vagyunk, és egyszer olyan volt, mintha kihúzták volna a talajt a lábunk alól. A jobbos kanyarból jöttünk kifelé, mentünk vagy 70-80 métert az egyenesben, és lehetett valami az úton, vízátfolyás vagy az isten tudja, és azzal a lendülettel be is estünk az árokba. Ez benne van mindig a pakliban, de nyilván nagyon nem hiányzik az embernek így év vége felé…meg egyébként semmikor egy nagyobb kiadás és az újabb szegelés. Cserés a lökhárító, kartervédő, szélvédő, a tető is kapott kicsit, motorháztető, intercooler, hűtő, lámpa füle, hossztartó a váltó alatt, úgyhogy van kár bőségesen. Ezzel mindig számolni kell az autóversenyben, itt meg a kérdés inkább az volt, hogy lassan megyünk, vagy valahol tuti leesünk az útról…és sajnálatos módon mi is azok táborát növeltük, akik árokjárók lettünk. 

 

Most elkezdjük rendbe tenni a Micut, és tervben van még egy kisebb autókázás, de oda lehet az Audival megyünk ismét Vikivel…meglátjuk. A Mikuláson szívesen mennék, de az annyira leamortizálja a versenyautót, hogy annyit nekünk nem ér. A szilveszteri futam meg a betonkockák között nem adja már, úgyhogy maradunk a kisebb csatáknál. Aztán elkezdjük összerakni fejben a következő évet, vannak már terveink, azon leszünk, hogy meg is tudjuk őket valósítani. Számunkra már rég nem fontos a mennyiség, a bajnokságban nem volt kategóriánk, és szeretnénk a minőségre menni, jól szervezett versenyekre járni, ahol igazán jól érezhetjük magunkat, és megbecsülik a versenyzőket”mondta Robi reménykedve. 



Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.; ztvmotorsport.hu, Bodnár Daru Kft.

 

Szöveg: Tiba Anita

 

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top