×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 698
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Teszt a mecseki pályákra

A hétvégén a Mátrában rendezik a Magyarországi Amatőr Rallye Bajnokság északi régiójának soron következő versenyét a Mátra Rally 2015-öt, ahonnan nem hiányozhat a már hazainak számító Lajosházi - Takács páros sem.

 

Csabiék két hónapos szünet után térnek vissza a versenyzéshez, és bizakodnak a tisztes helytállásban, ami számunkra felkészülés a következő hazai és külföldi viadalokra.

 

„Ott leszünk a hétvégi rallysprinten, ahol továbbra is Kocsomba Karcsi féle Mitsubishi Lancer EVO IX-essel fogunk versenyezni. Jó időre számítunk, és szeretnének egy jóízűt autózni, hiszen a mi időnket továbbra sem mérik a licencünk miatt. A Subaruval már versenyeztünk ezen a pályán, de sajnos ezen eredmények nem elérhetőek az interneten, így improvizálnunk kell majd, és megpróbáljuk az időinket a többiekkel összehasonlítani” - kezdte a beszélgetést Lajosházi Csaba, majd folytatta: „Ez egy nagy teszt lesz számunkra, megvettük hozzá az új gumikat is, és arra várunk, hogy a csapat talpra állítsa az autót. Egyébként ezt a pályát imádom, mert mindenféle kanyar megtalálható rajta.”

 

Még mielőtt bárki megijedne, pánikra semmi ok, a Veszprém Rallye-n Karcsi autójában a murva futómű sérült meg, de ezt alapból cserélni kell a mátrai aszfaltos pályákra.


Ahogyan már korábban említettük, ez egy teszt lesz a csapat számára, hiszen több hazai és külföldi verseny is tervben van az elkövetkező időszakban. Kezdetnek mindjárt itt a Baranya Kupa, amit egy német verseny, az AvD Niederbayern Rallye követ, majd a Mecsek Rallye-val zárul a sorozat.

 

„Tesztelünk, hiszen megyünk kétszer is a mecseki pályákra, és az év elején elkezdett osztrák bajokság német versenyét is kinéztük magunknak. Komlón navigátort cserélek, mert Gáboréknál jön a baba, a beugró navigátor Bárdos Peti lesz, de elképzelhető, hogy az augusztus végi német versenyen is Petivel kell majd mennem. Aztán a Mecsek Rallye-n újra bizonyíthat Gábor” ☺ - zárta a beszélgetést Lajosházi Csaba.

 

A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Kovács méréstechnika Kft., Halmschlager Trade ZRT, Click on, Elo digital office, SIXI, Türk Műanyag BT, Versenygumi.hu

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top