• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Szamos Miklós lemondott...

MNASZ közlemény

Ezúton értesítjük Tisztelt Tagszervezeteinket, hogy Szamos Miklós lemondott MNASZ sportszakmai alelnöki tisztségéről.
A lemondását megelőzően megbízta Kovács Péter intéző bizottsági tagot, a következő Közgyűlésig, az IB ülések összehívásával és levezetésével.


MNASZ Titkárság

Szamos Miklós lemondó levele:

 "Tisztelt Elnök Úr, Tisztelt Elnökség! 


Az elmúlt hetek eseményei felhívták a figyelmemet arra, hogy a magyar autósport működése, és életben maradása már nem a szabályok, és azok betartásán múlik, hanem sok egyéb, kompromisszumokat magában foglaló lobby tevékenységre is szükség van. Az is világossá vált előttem, hogy az MNASZ szervezeti felépítése már nem felel meg a jelenlegi helyzetnek, változtatásra, Alapszabály módosításon alapuló, újjáépítésre van szükség.

Az ilyen változtatások létrehozásához, az új szemlélet alkalmazásához, fiatal, életerős, tenni akaró, új emberekre van szükség.
Ezen felismerések alapján arra a végleges elhatározásra jutottam, hogy befejezem az autósport vezetésében eltöltött, több mint 30 éves tevékenységemet, és a mai nappal a Közgyűlés által megválasztott tisztségemről, a sportszakmai alelnöki funkciómról, valamint elnökségi tagságomról lemondok.

Bízom benne, hogy az elnökség és az MNASZ tagsága megérti és elfogadja döntésemet, mely talán segít abban, hogy a sportág jelenlegi nehéz helyzetéből megtalálja a kiutat. Remélem, hogy hosszú pályafutásom alatt tudtam hasznos dolgot is tenni az autósportért, ezért most is felajánlom segítségemet, amennyiben tapasztalataimra, ismereteimre bárkinek szüksége van.

Mindenkinek további jó munkát, és jó egészséget kívánok.

Tisztelettel


Szamos Miklós
(volt) sportszakmai alelnök"

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top