• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Benyó Miklós: Elnöki tájékoztató

Elnöki tájékoztató
2014-07-11 15:13


Tisztelt Tagság!

Az elmúlt időszakban rendszeresen jelen voltam az MNASZ rendezvényein és személyesen tájékozódtam szakágaink helyzetéről, napi problémáiról. Köszönöm az értékes és hasznos információkat, tanácsokat, amelyeket az elkövetkező időszakban feltétlenül figyelembe veszek közös munkánk során.
Nem szabad elhallgatni azonban, hogy sokszor kényszerültem sehova nem vezető, személyeskedő vitákon is résztvenni.

Értékelve eddigi tevékenységünket megállapítottam, hogy a szövetség és tagjai közötti párbeszéd hiánya károsan befolyásolta közös céljaink megvalósítását. Megvizsgáltam a kommunkációért felelős szervezetek és személyek tevékenységét és megállapítottam, hogy azonnali változásokra van szükség. A hatékony és fenntartható struktúra létrehozását személyesen írányítom, a végrehajtásért pedig a főtitkárt teszem felelőssé.
Határozott célom, hogy a tagsággal szoros kapcsolatban legyek és a közösen megfogalmazott célokat rövid illetve hosszútávú, ciklusokon átívelő stratégia mentén valósítsuk meg.


Hosszútávú stratégiánk kiemelt területe az utánpótlás nevelés fejlesztése, amelynek koordinálására munkabizottságot hoztunk létre. Szintén fontos stratégiai célunk a Zóna és FIA szervezetekkel való együttműködés fejlesztése. Az FIA és Zóna elnökeivel folytatott tárgyalásaim alkalmával ezen szervezetek is megfogalmazták az együttműködéssel kapcsolatos elképzeléseiket. Fejlesztési céljaink megvalósításához a saját forrásokon kívül hazai és nemzetközi pályázatok által elérhető pénzeszközöket kívánunk felhasználni.

A tagság hatékony és rendszeres tájékoztatására havonta elnöki közleményt teszek közzé, amelyben tájékoztatom a tisztelt tagságot az adott hónap eseményeiről, aktuális ügyeiről.

Tisztelt Tagjaink! Kérlek benneteket éljetek a lehetőséggel, keressetek! Ezentúl is résztveszek rendezvényeinken és nyitott vagyok minden a megoldást elősegítő megbeszélésre.
Bízzatok bennem, hiszen közűletek jöttem. Versenyzőként továbbra is fontos számomra a versenyzői érdek, de elvtelen és bizonytalan kimenetelű mutyizásban továbbra sem vagyok hajlandó résztvenni.

 

Benyó Miklós
elnök


Forrás: MNASZ

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top