• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Tájékoztatás az FIA 2014. évi Sport Konferenciáról

Az FIA, a nemzeti szövetségek részére második alkalommal rendezte meg Sport Konferenciáját A konferenciával kapcsolatos tájékoztató az alábbiakban tölthető le: 

Tájékoztatás az FIA 2014. évi Sport Konferenciáról

Herczeg Lajos
főtitkár


Tájékoztatás az FIA 2014. évi Sport Konferenciáról


Az FIA a nemzeti szövetségek részére második alkalommal rendezte meg Sport Konferenciáját, amelyen számos a motorsportban érintett gyártó is részt vett.

A rendezvény 2014. június 24-26-án, Münchenben került lebonyolításra, 109 FIA tag ASN és az FIA Sport Világtanács tagjainak részvételével.

Az MNASZ képviseletében Benyó Miklós elnök, Móczár Péter alelnök, Herczeg Lajos főtitkár, Oláh Gyárfás elnökségi tag és Garamvölgyi Zoltán sporttanácsi tag vettek részt. A rendezvény legfőbb célja az autósport fejlesztésének lehetőségeinek bemutatása illetve az ASN-ek és az autósportban érintett ipari szereplők kapcsolat fejlesztési lehetőségeinek megvitatása volt.



A konferencia plenáris és szekció üléseken tárgyalta többek között :

 A motorsport fejlesztés lehetőségeit
 Az ASN-ek ipari szereplőkkel való szorosabb együttműködésének feltételeit
 A Nemzeti Szövetségek fejlesztési lehetőségeit
 Hogyan tehető vonzóvá az autósport a legifjabb generáció részére?
 Széles bázisokon alapuló, mindenki számára megfizethető versenyrendszer
 FIA motorsport fejlesztési program
 DMSB orvosi beavatkozó program
 A motorsport megerősítésének prioritásai


Az esemény lehetőséget biztosított kétoldalú megbeszélésekre, tárgyalásokra. AZ MNASZ Elnöke, Alelnöke és Főtitkára rendkívüli tárgyalási lehetőséget kapott az FIA elnökétől Jean Todt úrtól. A tárgyaláson Benyó Miklós tájékoztatást adott az MNASZ és a magyar autósport helyzetéről, vázolta az MNASZ stratégiai céljait, kiemelve az utánpótlás nevelést, szakemberképzést és az MNASZ és az FIA kapcsolatainak fejlesztését. Jean Todt úr támogatásáról biztosította az MNASZ vezetését. Gratulált Benyó Miklós elnöki és Herczeg Lajos főtitkári kinevezéséhez.

A konferencia információinak feldolgozása és kiértékelése folyamatban van, amelyről a tagság és a szakbizottságok hamarosan részletes tájékoztatást kapnak.

Forrás: MNASZ

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top