• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

A Tomracing Motorsport pozitív élményekkel zárta a XI. Autó, Motor és Tuning Show-t

Kulman Miklós: kezdésnek egy bronzérem

 

A 2016-os Autó, Motor és Tuning Show immár hagyománnyá vált kiállításáról idén sem hiányzott a Tomracing Motorsport. A csapat standja a háromnapos kiállításon a látogatók egyik kedvence volt, ahol nemcsak gyönyörködhettek a szép lányokban és a kiállított autókban, hanem fotózkodhattak is Radák „Radír” János idei versenygépébe ülve. A Tomracing ráadásul egy dobogós hellyel is zárta az elmúlt hétvégét, ugyanis a csapat stuntridere, Kulman Miklós harmadik lett a Hungexpo területén rendezett bajnoki idénynyitón.  

 

A szokásosnál is nagyobb sikerrel rendezték meg idén – tizenegyedik alkalommal – március 18-20-a között az Autó, Motor és Tuning Show-t. A szervezők tájékoztatása szerint a kiállítás három napja alatt több mint 55 ezren látogattak ki a rendezvényre. Természetesen a Tomracing Motorsport is jelen volt az AMTS-en, ahol a közönség valamennyi versenyzővel találkozhatott, sőt, Radák „Radír” János autójába bárki beülhetett egy fotó erejéig. Biel Richárd csapatkoordinátor úgy véli, elérték azt, amit a jelenlétükkel el szerettek volna érni.

 

„A pénteki nyitónapunk inkább szakmaira sikeredett, hiszen elsősorban újságírókkal, televíziós stábokkal töltöttük el az időnket, míg civil érdeklődőből ekkor kevesebb volt. Aztán egy nagyon erős szombati napot zártunk, amikor már a nyitástól hömpölygött a tömeg a standon. A vasárnapunk egy viszonylag nyugodtabb családi napnak volt mondható. A három napot nagyon pozitívnak értékelem, úgy gondolom, elértük azt, amit szerettünk volna. Egyrészt bemutattuk a Tomracing Motorsport idei felállását, másrészt az idei évben csatlakozott gyorsasági-motoros utánpótlás versenyzőinkön keresztül sikerült a családos emberekkel megismertetnünk, hogy bizony már gyermekként is el lehet kezdeni motorozni, harmadrészt pedig élményt is nyújtottunk a fotósarkon és a szimulátoron keresztül” – mondta Biel Richárd.


Sőt, a Tomracing Motorsport nemcsak kiállítóként ért el sikereket a Hungexpo területén, hanem a csapat stuntridere, Kulman Miklós révén is, aki egy harmadik hellyel kezdte meg az idei bajnoki szezont. Ez remek szezonkezdet, főleg annak tükrében, hogy Miki egy könyöksérülés miatt nem versenyezhetett százszázalékos állapotban.

 

„A könyöksérülésem miatt az edzéseken kevesebbet mentem, mert nem akartam, hogy a kvalifikációra és a döntőre annál is jobban megfájduljon, mint amennyire egyébként fáj. A kvalifikációs elemek terén sikerült javulást elérnem a tavalyi szezonhoz képest, azaz megérte ezekre a télen nagyobb hangsúlyt fektetnem. Harmadikként kerültem a döntőbe, ahol már a biztosra szerettem volna menni, és megtartani a dobogós helyemet, amit nagy örömömre sikerült is. Bár volt egy pici elcsúszásom, amiért értékes pontokat vontak le tőlem, de összességében a hat perces műsor nagyobbik részét sikerült lendületesen és hiba nélkül megcsinálnom”– jelentette ki Kulman Miklós, aki legközelebb május 1-én, Kunmadarason gurul újra pályára, remélhetőleg immár teljesen egészségesen.

 

Természetesen a csapat is elégedett volt versenyzője teljesítményével.

 

„Miki sérülten érkezett erre a fordulóra, ami miatt kevesebbet tudott gyakorolni is, ám ettől függetlenül sikerült harmadik helyen bejutnia a döntőbe, ahol ugyan egyet hibázott, de egy erős műsort bemutatva megtartotta ezt a helyet. Kezdésnek jó volt, nagyon örülünk ennek az eredménynek, de reméljük, hogy a következő fordulóig a könyöke rendbe jön, és százszázalékos állapotban akár előrébb is végezhet” – fogalmazott Biel Richárd.

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top