• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről

Szerző: Metabond

 

  1. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került megrendezésre a WHB Győr Rally, ahol a hazai rallysport legjobbjai vonultak fel.

 

A Metabond Magyarország Kft. kenőanyag-adalékok gyártása és forgalmazása terén hazánkban és a környékbeli országokban is meghatározó piaci pozíciót tölt be. 

Első, saját fejlesztésű fémfelület-nemesítő termékünk a Metabond ECO 2012-ben jelent meg a piacon, ami azóta is bizonyítja kiemelkedő előnyeit. A Metabond fémfelület- nemesítők és üzemanyag-adalékok jelentősen csökkentik az energiafelhasználást, karbantartást, minimális környezeti terheléssel járnak és a berendezések élettartamának növelésével a fogyasztói társadalom által diktált pazarlást is mérséklik. 

Cégünk 25 éve aktívan jelen van a rallysportban. Korábban hazai és külföldi rally bajnokságok névadó főtámogatójaként, később inkább versenyzőket támogató márkaként ismerték meg nevünket a rallysport iránt érdeklődők. 

Nagy öröm volt számunkra, mikor megtudtuk a hírt, hogy idén, bő három évtized után, újra Győrben rendezik meg az Országos Rally Bajnokság egyik futamát.  A hazai pálya és a rally iránti szeretetünk egyértelművé tette, hogy szeretnénk újra teljes mellszélességgel támogatni ezt a fantasztikus sportágat, és sok év után újra első osztályú verseny támogatójaként a Győr Rallyt.

A rendezvényt megelőző 2-3 hónap komoly egyeztetést igényelt, hiszen egy világszínvonalú esemény lebonyolítása volt a cél, mind a szervezők mind a Metabond Kft. oldaláról is. Cégünk a Győr Rally idejére egy Nemzetközi Importőr Találkozót is szervezett, ahol a Metabond brandért sokat tett hazai és külföldi partnerek vehettek részt. Két napos rendezvényünkön nyolc ország meghívottjai élvezhették a Metabond vendégszeretetét VIP körülmények között. A hétvége legizgalmasabb programja természetesen a belvárosi gyorsasági szakasz volt, amit vendégeink egy különleges helyszínről - kizárólag számukra épített lelátóról - tekinthettek meg, így mondhatni testközelből élhették át a futam legizgalmasabb pillanatait.

 

A Metabond Kft. több helyszínen is jelen volt a Győr Rally ideje alatt. Az ETO Park profi infrastruktúrájával, parkolási lehetőségével és adottságaival világszínvonalú helyszínt biztosított a Szervizparknak, ahol a versenyző csapatok mellett a Metabond is megjelent promóciós területével.

 A vasárnapi, belvárosi gyorsasági szakasz ideje alatt pedig az Egyetem térnél találkozhattak jelentős Metabond kitelepüléssel a rallyra kilátogatók. A Metabond Nézői Pont rendkívül népszerűnek bizonyult, amit az oda látogató rally rajongók száma bizonyít a legjobban. Igazán büszkeség és jóérzés töltött el Bennünket, hogy a nyári meleg időjárás ellenére is megtöltötték a látogatók a Metabond molinókkal körbekerített területet. 

 

Az ORB futamok mellett a vasárnapi nap fantasztikus hangulatához jelentősen hozzájárult a Showtime versenyszám, ahol az induló autók vakmerő mutatványaikkal és a rallyban elmaradhatatlan füsttel igazi adrenalin bombát robbantottak a közönségre. 

Fantasztikus hangulat uralkodott a városon, szervezőként öröm volt látni vendégeink és a kilátogató nézők csillogó tekintetét.

Ugyan a Metabond színeiben induló Klausz Kristóf – Papp Tamás páros a vasárnapi Rábaringen egy apró hiba miatt feladni kényszerült a versenyt, nagyon szurkoltunk és büszkék vagyunk a fiúk teljesítményére! 

A Győr Rallyt Csomós Miklós és Bán Viktor nyerte, de avattunk vasárnap magyar bajnokot is Vincze Ferenc és Percze Nándor személyében. 

A Győr Rally megszervezésére irányuló támogatásunkat nem csak az idei évre terveztük, szeretnénk a jövőben egyre nagyobb mértékben hozzájárulni a rendezvény sikeres lebonyolításához. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy Győr városában egy ilyen színvonalas sport rendezvénynek lehettünk főtámogatói!

 

Bízunk benne, hogy a hazai és a nemzetközi piac meghatározó kenőanyag-adalék gyártója- és forgalmazójaként a Metabond Kft. jövőre is jelen lesz a Győr Rally-n!

Köztudottan – a rally világában – a mindenki által ismert márka motorja dobogtatja a város szívét, mi pedig szeretnénk ennek a motornak a megfelelő kenést biztosítani!

Fotók: MGR Images & Hajóka Sportfotó.

www.metabond.hu






Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top