• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Csomós Mixi a Hungarian Motorsport Academy versenyzője

Új néven, Hungarian Motorsport Academy folytatódik a HUMDA Academy programja, amelybe idén is beválogatták Csomós Mixit. 

 

Egy éve érte a megtiszteltetés a GR Motorsport versenyzőjét, hogy a HUMDA Academy programjának részese lehetett. Már akkor is sok segítséget kapott anyagi és sportszakmai téren egyaránt, az idei Európa-bajnoki szereplése pedig nem is jöhetett volna létre a megújult HM Academy támogatása nélkül. 

 

„Először is szeretnék köszönetet mondani azért, hogy tavaly a HUMDA Academy színeiben versenyezhettünk – mondta Csomós Mixi. – Az anyagi és sportszakmai támogatás mellett büszkén viseltük a HUMDA Academy lógóját az Európa-bajnokság futamain. 

 

Atival (Nagy Attila) és az egész csapatunkkal nagyon hálásak vagyunk, hogy idén folyatódik az együttműködés és a HM Academy színeiben indulhatunk. Nem titok, hogy az ő támogatásuk nélkül idén nem tudtunk volna belevágni az Európa-bajnokságba. 

 

Nagyon örülünk neki, hogy nem csak mi, hanem több tehetséges magyar rallyversenyző is bekerült a programba, így László Martinnal, Hangodi Bendegúzzal és Herczig Patrikkal közösen képviselhetjük a magyar színeket és a HM Academyt az Európa-bajnokság futamain. 

 

Remélem idén is tovább tudjuk öregbíteni a magyar autósport hírét és sok örömet szerezhetünk a magyar szurkolóknak.“

 

Csomós Mixi és Nagy Attila együttműködő partnerei

 

Hungarian Motorsport Academy, RabócsiRing Kft., CIKS Kft., ZÉG Kft., Balázs-Diák Kft., GR-Motorsport, Autogumiplaza.hu, Pirelli, MTE Speciál Kft., BAZ Express Csomag Logisztika Hungary Kft., VÁRI-VILL Kft., BCS-Gépész Kft.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top