• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Szabó Zsolt – Cél, hogy jövőre is folytassuk

 

Ezzel még koránt sincs vége!

A hétvégén megrendezésre kerülő TCR Europe szezonzáró futamán a M1RA Motorsport egy autóval vág neki a küzdelemnek, melyet a teljes szezont teljesítő Luca Engstler vezethet, Szabó Zsolt Dávid pedig már a 2020-as idény sikerességén munkálkodik. 

A magyar pilóta számára váratlanul érkező németországi, illetve spanyol beugrás remek lehetőséget teremtett arra, hogy a jövőbeli céljaihoz közelebb kerüljön. Mind a csapat, mind pedig a miskolci versenyző extra tesztlehetőségként fogta fel az eléjük táruló helyzetet, a közös folytatás pedig nagyon is tervben van. 

„Teljes mértékben elégedett vagyok az elmúlt két versenyhétvégénkkel. Egy hirtelen jött lehetőségnek köszönhetően, hosszú kihagyást követően ülhettem újra autóba, mely igen eredményesre sikeredett. Összesen 16 pontot tudtam szerezni a csapatnak, de ami talán ennél is fontosabb, hogy értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk a jövőt illetően. Őszintén, minden kertelés nélkül mondhatom, hogy erősen tervben van az, hogy a következő szezont a M1RA Motorsporttal teljesítsem, de ez azonban még a „holnap” története…” – nyilatkozta a 23 éves sportoló. 

Zsolt a Monzában megrendezésre kerülő utolsó megmérettetésre nem utazik a csapattal. A döntés közös megegyezés alapján született meg.  

„Mindent átbeszéltünk csapaton belül. A fontos dolgokat ki tudtuk szűrni az eddigiek alapján is, így a következő szezon alapvető kérdéseire már részben válaszokat kaptunk. Persze vannak még kérdőjelek, de folyamatosan dolgozunk ezek megválaszolásán. A fő kitűzésünket elértük az idei évre! Innentől pedig a 2020-as felkészülésen munkálkodom.” – zárta gondolatait Zsolti.

A csapat elégedett volt beugrójuk teljesítményével. Most minden erejükkel arra koncentrálnak, hogy a lehető legjobban tudjanak felkészülni a szezonzáróra. Kiemelten fontosnak tartják, hogy magyar pilótát tudhassanak az egyik autójukba, azonban ezekről a tervekről a későbbiekben adnak tájékoztatást. Egy valami azonban biztos. Ennek a történetnek koránt sincs vége. 

Szerző: Farkas Kitti – Szabó Zsolt Média

Képek: M1RA / Szabó Zsolt Média

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…
  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top