• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Vége a háborúnak? AMTOSZ Közlemény

AMTOSZ-RTE Közlemény
2014/09/09

 

Kedves sporttársak!


Az elmúlt időszak elgondolkoztatott minket!

A ToldiNet Salgó Naturali /Rali-Túra/és Power-Sprint versenyünkre várunk minden versenyezni vágyó sportolót.

A versenyt lebonyolítjuk, ami számunkra eddig sem volt kétséges!

Gondolom mindenki ismeri, „Szeretkezz ne háborúzz”, ezt úgy formálnám át, sportolj szabadon és ne háborúzz!!

Mi egyszer és mindenkorra befejeztük ezt az értelmetlen „háborút”, bár eddig sem támadtunk……. Remélem ebben partnerre találunk.


Reményeink szerint az MNASZ és az AMTOSZ tud egy olyan sportszakmai megállapodást kötni, még ebben az évben, amely eredményeként sikeresen tudunk együttműködni és amiről majd beszámolunk!

Mi arra kívánunk a továbbiakban elsősorban koncentrálni, hogy a sportolni kívánókat minél színvonalasabb rendezvényekkel szolgáljuk ki!

Eddig elvonta a lényegről (a sport színvonalának emelése) az energiánk nagy részét az állandó sportpolitikai védekezés, de ezen változtatni kívánunk, reményeink szerint együtt, vagy más szövetségekkel együttműködve, folytatjuk a munkát, de ha más lehetőség nem marad, magunk is megoldjuk!

Akik az elveinkkel és az itt leírtakkal egyetértenek és sportolni akarnak, a várhatóan kibővülő sportpalettánkból választva, jöjjenek és érezzék magukat jól.

Szakadjanak kicsit ki a mindennapok viharából és adják át magukat a sport mámorának, örömet okozva maguknak és a nézőknek!


Egy kiragadott idézet, amivel egyetértünk:- „Amit nem akarsz, hogy veled cselekedjenek, te se tedd azt másokkal.” 

 

Sporttársi Üdvözlettel:- AMTOSZ Elnöksége
2014. szeptember 9.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top