• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

14. Vectra-Line Rally, Lábatlan - Versenybeszámoló

 

AMTOSZ - NatuRali, PowerSprint versenybeszámoló

 

Lábatlanon és környékén rendezték a 14. Vectra-Line Rallyet június 21-22-én. A Naturalisoknak a Bajna-Lábatlan szakaszt kellett teljesíteniük, míg a PowerSprint mezőnyének a Bajna - Lábatlan szakaszon kellett végigmenni, oda-vissza kétszer.

A helyi erőt Székely Árpád és Németh Balázs képviselte egy BMW-vel. Németh Balázs navigátor elmondta: ez volt az első versenyük és sajnos a technika megtréfálta őket. Váltórobbanás miatt, a harmadik helyről estek ki. A versenyt többeknek is technikai okok miatt kellett feladniuk. Jól mutatja mindezt, hogy a hetven induló autóból csupán 35 ért célba. A ralisoknak a Süttő és Tardos, illetve a Bajna- lábatlani szakaszt kellett teljesíteniük. A Vectra-Line Rallye kivételes programeleme volt idén, a DRIFT Sportág nagyájújának, Szabó Zsoltnak a bemutatója.

A szegvári Szabó Zsolt, Németh Balázsék meghívására érkezett Lábatlanra. A rajtceremónián illetve vasárnap, minden gyorsasági szakasz elején megmutatta, hogyan is kell driftelni egy rallypályán, a nagyszámú közönség legnagyobb örömére. A Bajna - Lábatlan szakaszon összesen hét futamot rendeztek, ide látogattak ki a legtöbben. A rutinos rajongók ezen a szakaszon a pusztamaróti elágnál, a Bognár kanyarnál, a bajóti elágazásnál, illetve a Süttő - Tardos szakaszon pedig Bikolpusztánál szurkoltak kedvenceiknek. Németh Balázs mosolyogva jegyezte meg: a rali népes rajongói táborát mutatja az is, hogy sokan letáboroztak, sátoroztak és éjszakára is itt maradtak.

A Radyk Richárd és Kocza Sándor által rendezett megyei fordulót a nyíregyházi futam követi. Természetesen az autósport megyei szerelmeseinek addig sem kell lemondaniuk kedvenceikről. Németh Balázsék a jövőben is tartanak látványos bemutatókat, és „autóztatásokat”. Hamarosan egy jótékonysági akciót szerveznek, melynek során egy beteg, leukémiás kisgyermek gyógyíttatását segítik, a maguk, látványos módján.

Eredmények: A Power-Sprint futamot Chmelovics Balázs nyerte, második lett Tóth Tamás- Balázs Ádám, a harmadik Németh Gábor és Thúróczy Dávid. A NatuRalin Vincze Márton-Szedő Csaba végzett az élen. Második Fischer Dani-Miskolczi Csaba, míg a harmadik Ifj Kerék György és Bata Zsolt lett.


 

POWER Sprint Amtosz 
https://www.facebook.com/powersprint


További képek: Kattints IDE!


Eredmények:

AMTOSZ 14.Vectra-Line Rallye Naturali abszolút végeredménye

AMTOSZ 14.Vectra-Line Rallye autós részsportág abszolút végeredménye

AMTOSZ 14.Vectra-Line Rallye autós részsportág kategóriáinak végeredménye

AMTOSZ 14.Vectra-Line Rallye autós részsportág kupáinak végeredménye

AMTOSZ 14.Vectra-Line Rallye autós részsportág N abszolútjának végeredménye

AMTOSZ 14. Vectra-Line Rally Power Sprint abszolút végeredménye

AMTOSZ 14. Vectra-Line Rally Power Sprint kategóriáinak végeredménye

AMTOSZ 14. Vectra-Line Rallye lövész részsportág abszolút végeredménye

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top