• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Duplán fontos verseny következik

HIDEG RALLY TEAM – 25. Rally Opatija 2016

Hideg Krisztián – Kerék István, Mitsubishi Lancer Evo IX

 

Május 6-7-én folytatja Mitropa Kupabeli szereplését Hideg Krisztián. A 25. Opatija Rallye ráadásul duplán lesz fontos a kaposvári rallys számára, hiszen a futam egyben a Horvát Bajnokság részét is képezi. A pilóta és segítője, Kerék István azonban most is teljesen felkészült a megmérettetésre, akárcsak a Mitsubishi Lancer Evo IX-es. A cél most is csak egy: győzni kell!

 

Hideg Krisztián: Kellemes emlékeim vannak erről a horvát futamról is, hiszen tavaly sikerült abszolút győzelmet aratnunk Opatijaban. Múlt hétvégén volt a hivatalos teszt a helyszínen, de nekünk sajnos most időben nem fért bele, hogy részt vegyünk ezen a tréningen. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk azonban, hogy a pálya teljesen ugyanaz lesz, mint egy évvel ezelőtt, így tudunk építkezni az ott megszerzett tapasztalatainkra, emlékeinkre. Itthon azért megnéztem párszor a tavalyi belső kamerás felvételeket, hogy ráhangolódjak az újabb kihívásra.

Program szerint csütörtökön még pályabejárás lesz, majd pénteken, a rajt előtt lesz még egy kisebb, közönségszórakoztató teszt, ahol meg is kell autóztatnom egy, a versenyhez kapcsolódó játék győztesét. A pénteki szakaszok közül az első még világosban, a második azonban teljes sötétségben kell megtennünk. Szombaton három, 24, 17 illetve 15 kilométer hosszú gyorsasági alkotja majd a menetrend, mindegyiken kétszer kell majd végigmennünk. Igen technikás és gyors pályák lesznek ezek, amiben gyakoriak a ritmusváltások is. A Mitsubishit teljesen felkészítettük, a beállításokat hozzáigazítottuk a várható, opatijai körülményekhez. De mint mindig, most is felkészülünk minden eshetőségre, így ha úgy adódik, rögtön tudunk változtatni az autón.

Ahogy néztem, most is sok R5-ös és R4-es autó fog rajthoz állni, de a lécet most sem tesszük alább: célunk az abszolút győzelem. A sikeres szereplés most azért is lesz különösen fontos számunkra, mert az itt elért eredményünk duplán fog számítani. Az Opatija Rally ugyanis nem csak a Mitropa Kupának, de a Horvát Bajnokságnak is részét képezi.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Richmond Logistics, Hotel Parlament, Hotel Palazzo Zichy, Patócs Autóház Kft., Metálkontakt Kft., Mátrai Kft., Firebox Kft., C-Service Kft., Sky-Tools, Dornhof Nagy Und Partner Kft., Nagy József Auditor, Aktív Tours Kft., Continental Travel Kft., Floren Cosmetics Kft., Aszú Étterem, Vázterv Mérnök Iroda Kft., Continental Group Kft.

Sajtófőnök: Horváth Judit 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top