• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Kategória ötödik hely a legendás versenyen

Érdi Rallye Team

Érdi Tibor- Patkó Gergely

 

A szombati hatalmas esőzés után bizakodásra adott okot, hogy végre kisütött a nap és elkezdtek felszáradni a pályák. A tegnapi gumimizéria után a mezőny is megnyugodott, és reménykedve várta a verseny utolsó napját. A négy szakaszból végül egyet töröltek egy baleset miatt, de a végén 96 páros gurulhatott át a céldobogón.

A második nap végén, tíz gyorsasági szakasz után az Érdi-Patkó kettős a kategória hetedik helyét szerezte meg. Vasárnap mindössze négy gyors teljesítése várt rájuk, hogy a végén a Rallyevillage-ben felállított céldobogón átgurulva, elégedetten fejezhessék be a 13. Rallylegendet. A gyorsokon egy hetedik, egy második! és egy ötödik időt értek el, így a kategória ötödik zárták a hétvégét.

Érdi Tibor: „Úgy sikerült a nap, ahogy elterveztük, itt vagyunk a célban és nagyon boldogok vagyunk. Problémamentes volt a verseny, az autó karcmentes és azt hiszem kiszolgáltuk a közönséget is! Kicsit kompenzálta ez a nap a tegnapi bosszúságokat, az ide kilátogató nézőknek ilyen versenyt kellett volna látni, mint a mai. Sokkal élvezetesebb volt számunkra is és szerintem a közönségnek is, hogy végre egész nap világosban versenyeztünk. Sokat számított, hogy a tegnapi óriási eső után, kicsit száradtak a pályák, de azért az utolsót megint nem úsztuk meg víz nélkül, harcoltunk még a végén egyet.”

Patkó Gergő: „Nehéz verseny volt, de nagyon élveztem! Le a kalappal Tibi bá' előtt, hogy ennyi év kihagyás után ezt így végigcsinálta. Aki az utolsó gyorsra kilátogatott, az már láthatta, hogyan is versenyzett ő annak idején, felszabadultan, látványosan és lapjával előre. Óriási alázattal áll a sporthoz, példaértékű a hozzáállása. A végén azért előjött belőle, hogy nézzük meg az eredményt is.”

Az Érdi Tibor – Patkó Gergely kettős a Myth csoportban a 33 célba érő versenyzőpárosból az abszolút 14., míg a kategória 5. helyén végzett a 13. Rallylegenden.

 

Az Érdi Rallye Team együttműködő partnerei:

Poli Computer, Taxi 4, LISS, Cedrus, Agruniver Holding, Aloha, Blueinit, Fer-Vill, Sicam, SHX, DWO, CrewPrint , Oxigas, Jobcenter, Royal Pub Tatabánya, Travel4You, D-Line Data Kft.



Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top