• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Mindenütt jó, de legjobb otthon!

A Mediterrán Rally-n láthatjuk ismét Osváth Pétert és Papp Tamást a Skoda Fabia Rally2 EVO-val. A mecseki lankák, a pécsi navigátor és egy tradicionális gyors miatt nem is volt kérdés, hogy a csapat ott lesz a rajtnál.

 

„Kifejezetten családcentrikus csapat vagyunk, ezért is döntöttünk a Mediterrán Rally mellett, mert így Tominak nem kell sok időt távol töltenie a másfél hónapos kisfiától!” Kezd bele kaján mosollyal a verseny felvezetésébe Osváth Péter.

„Ahogy mondtam korábban is, a Kumrovec, Pécs, Nova Gorica trióból kellett választanunk. Azért voksoltunk a hazai futamra, mert rengeteg a tennivalóm a civil életben, Tomiéknál megérkezett a kis Bende, plusz Árpádtető mindkét nap szerepel a programban – őszesen ötször -, vagyis az egyszerűbb logisztika és a mecseki klasszikus eldöntötte a kérdést.

A Skodát átépítettük és az utolsó csavarig átnéztük a Zeg Rally Show után, így százszázalékos állapotban várja a pécsi versenyt. Bíztam benne, hogy a jó idő kitart még a hétvégén, de az előrejelzések szerint komoly mennyiségű csapadék várható. Jobban szeretem a napsütést, de ha vizesek lesznek a pályák, akkor azt a feladatot kell megoldani.

Továbbra is tartom, hogy azért megyünk el egy-egy futamra, hogy jól érezzük magunkat és a rendezvény végén mosolyogva szálljunk ki a versenyautóból. A környezet adott, a Széchenyi térrel és Árpádtetővel, de a másik pálya, a Pécs-Somogy is rendben van. Jó a gyorsasági/etap kilométer arány és az is kifejezetten tetszik, hogy a rendező próbált egy kis újdonságot becsempészni az útvonalrapra a somogyi szakasszal. Ha karcmentesen célba érünk és élveztük a versenyzést, én maradéktalanul elégedett leszek!”

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top