• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Somogyi Zoliék élményautózása…

 

 

Kevés kilométert tudott megtenni Somogyi Zoli alkalmi navigátoraival a szilveszteri pályákon, de annál több élmény jutott nekik az év tökéletes befejezéséhez. 

 

Összesen hány kilométert mentetek?

- Első napon előfutóként kétszer, meg a dupla körön is kétszer, vagyis az első napot azt abszolváltuk. A második napon szintén előfutóként mentünk egy teljes kört, tehát külsőt és belsőt, és ezt követően feladtuk a harcot, pedig addig dobogós helyen álltunk. A második gyorson sajnos lett egy kis műszaki hibánk. A kardán felmondta a szolgálatot, és igaz megcsinálhattuk volna, hogy folytassuk, de a hangulatunk ettől függetlenül is jó volt, ezért simán csak buliztunk.

 

Sikerült elintézned a jó időt, ahogy ígérted?

- Szerintem igen, mert csak hajnalban volt jeges a pálya, de mire mi elrajtoltunk már semmi nyoma nem látszott a jégnek. A szervezés szuperül sikerült, kicsit lazábban vette ezt már minden ember, és ez így volt jó. Mindenki nagyon klasszul érezte magát a jobbegyben, attól függetlenül, hogy „kicsit nagy volt a sisak és az overál”, de nem ez számított, mert igazából a nézőknek autóztunk. Jól sikerültek a videók és a képek rólunk, igazi élményautózás. Sajnos hamarabb befejeztük, mint ahogy kellett volna, mégis remek légkört teremtettünk a boxban, ahol sütöttünk-főztünk és mókáztunk. 

 

Kiállításra került az egyik teherautód is a rendezvényen?

- Igen, mivel szerepeltem a verseny szponzorai között, mint Perfekt Beton Kft., így megmutathattuk kicsit a másik életünket is a nagyközönség számára. A gyerekek is örömmel próbálták ki, ugyanis beülhettek, nézegették mi hol található benne. Amiért mentünk most is megkaptuk, egyszóval kihoztuk a maximumot az adott lehetőségekből.  Panaszra semmi okunk, hiszen az élményért voltunk ott, abból pedig annak ellenére is jutott szerencsére, hogy hamarabb befejeződött a verseny számunkra, mint terveztük. 

 

Melyik viadalon láthatunk idén először?

- Lemondták sajnos a januári Budapest-Bamako futamot, de ettől függetlenül is az lesz idén az első próbatétel számomra…csak márciusra áttették. Azt hiszem talán ez a hatodik indulásom, régi „kocka Mercivel” csapatom neki, jó kihívás szokott lenni. Aztán ha kicsit bemelegedtünk a Bamakon, újra ránézünk majd a versenynaptárra, és eldöntjük merre tovább. Jónak tűnik egyébként ez a Murva Kupa, ami a Pirelli támogatásával jönne létre, ez kíváncsivá tett engem is, szóval várom ezzel kapcsolatosan is a fejleményeket. 

 

Reklámpartnereink:

 

Fémtiszta Kft.; Copy n' More; Strapa Pack Kft; Király Szerszám Kft.; Pet Pack Kft.; Golf Kft.; Keve-Land Kft.; Fodor&Fodor Bau Kft.; Getz András E.V.; Perfekt Beton Kft.; Metró Beton Kft.

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Szilveszter Rallye

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top