• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Nyolcból hatan a célba

A Speed Rally Team egyesületében induló versenyzőpárosok közül sikeresen célba értek hatan a Szilveszter Rallyen. Hogy ki is ért célba és milyen eredménnyel, illetve kik estek ki arról tudhattok meg most többet.

 

 

Novák Balázs – Jagadics Gábor "BMW E36 M3" H5 kategória

Számukra a szórakozásról szóló Szilveszter Rallye egy kategória 2. helyezést jelentett, amihez utólag is gratulálunk.

Ákos Jánosa - Brunekker Árpád "Citroen C2R2 Max" H3 kategória

Az első közös versenyük a C2R2 Max-al egészen jól sikerült. A második napon már kezdtek összeszokni a Citroennel, így egy dobogó közeli helyezéssel H3 kategória 4. hellyel zárták az évet a Szilveszter Rallye-n. Ákos elmondása szerint ez a Citroen C2R2 Max sok tekintetben kicsit jobb, mint az előző versenyautó, így mindent egybevetve sokat vár tőle 2016-ban.

Galuska Szabolcs - Gábor Várfalvi "Lada 2107" H3 kategória

Ahogy már megszokhattuk a párostól a bajnokságban mindent beleadva, a gépet tökéletesítve versenyeznek és megpróbálják mindig a lehetőségekhez mérten a legjobbat kihozni magukból, de most itt a Szilveszter Rallye-n láthattuk őket keresztbe is menni, megmutatták, hogy nem csak gyorsan, de látványosan is lehet.

Tergulicza János - Péter Pál "Mitsubishi Lancer EVO VI" H6 kategória

Az 1. helyezések mellett a leggyorsabbnak járó vándorserleggel térhettek haza, ami nagy megtiszteltetés, mind a páros, mind csapatunk számára. Gratulálunk a kiemelkedő teljesítményért, melyet itt ezen Szilveszter Rallye-n elértek.

Tóth Gábor - Turza Zsolt "Mitsubishi Lancer EVO VI" H6 kategória

Sajnálatos módon számukra hamarabb véget ért a verseny, mint szerették volna, de reméljük, ez nem fogja vissza a párost, hogy jövőre is folytatják a Rallye2-es bajnokságban szereplésüket.

 

Kocsomba Károly - Bárdos Péter"Mitsubishi Lancer EVO IX" H6 kategória

Jó párost alkotnak, a csapaton belül Karcsi és Peti, hiszen a szórakozás mellett, még időre is tudtak figyelni, így nem sokkal lemaradva társuktól Tergulicza János – Péter Pál párostól, a H6 kategória 3. helyén értek célba.

Határ Attila - Berta József " Peugeot 306 S16" H4 kategória

A Szilveszter Rallye számukra nem sikerült olyan jól, mint a Mátra Rally 2015, hiszen a 4. gyorsot már nem teljesítették. Attila elmondása szerint, nem érzi ezt az autót, és nem tud vele úgy menni, ahogy szeretne. Reméljük, ahogy ideje engedi jövőre a saját Peugeot-val rajthoz áll valamelyik MARB futamon.

Németh Árpád - Csányi Zsuzsanna "BMW E30 320i" H4 kategória

Az első Szilveszter Rallye volt ez számukra és csak az volt a céljuk, hogy végre kicsit szórakozzanak, amit maximálisan teljesítettek. Árpi sosem használja a kéziféket, de most, hogy nem volt tétje a versenynek kipróbálta milyen is a BMW keresztben, mindketten úgy vélik ez a jó évzáró futam volt.

Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!

 

Partnereink:

MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, - Tűz, - Környezet, - Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft.; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; Kállai Group Kft. - Építőipari kivitelezés; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem;  HK Trans Kft,; V-System – Informatika; This Point Informatika, DEMIX Kft, Susánszki és társa végrehajtó iroda, PetPack, Via Nortonia, MAZZINI, Jász Papír Kft, FémtisztakKft., Szolnoktej Kereskedőház, Andrásevits Zoltán Egyéni Vállalkozó – FACSEMETÉS, Marso Kft, Keveland Kft,

Speed Rally Team sajtófőnök: Lakati Anett



Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top