• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Az év legsikeresebb versenye

A Speed Rally Team egyesületében és a K-Tech Motorsport csapatában versenyező Tegulicza János és Péter Pál a Szilveszter Rallye-n zárta az évet és nem is akárhogy, már a kezdésnél várható volt, hogy ez egy eredményes verseny lesz a számukra, de erre még ők sem számítottak. A részletekről Jánossal beszélgettem:

 

Hogy éreztétek magatokat a versenyen?

Nagyon jó hangulatban telt ez a két nap, élveztük a pályákat és a versenyt, az autó is tökéletesen fel volt készítve, ahogy mindig, köszönöm a csapatnak.

Melyik tetszett jobban a ring külső vagy a ring belső?

Mindkettőnek megvan a sajátossága, nagyon jó érzés volt az embertömeg mellett autózni a ring külsőn, főleg a Mol kútnál voltak rengetegen, a belső részen meg az ugrató a végén, ami szintén izgalmassá tette, nem kicsiket repültünk ott, mely a belsőkamerás felvételen is látszik. Mondjuk az első gyors, amit sötétben és ködben kellett abszolválni nem volt könnyű, de az is egészen jól sikerült, így egészen jó helyről indulhattunk a 2. napon. De a legjobb gyors a 4. és az 5. volt.

Hogy sikerült ez a Szilveszter Rallye?

Nem vártuk, hogy ilyen nagy sikerrel zárjuk az évet. A közel 300 nevezett versenyző között Abszolút 20. helyen zártunk, H6 kategóriában és az Amatőrök között 1. helyezést értünk el és ezeken felül, ami az egyik legnagyobb megtiszteltetés, hogy a leggyorsabbaknak járó vándorserleget is megkaptuk.

Mi a terv 2016-ra vonatkozóan?

Valószínűleg 2015-höz hasonlóan a Rallye2-es bajnokságban indulunk, illetve még sprinteken is, természetesen minden attól függ, hogy sikerült megoldani az évet az anyagiakat tekintve, de hozzá kell tenni azt is, hogy elég nagy lendületet kaptunk most a Szilveszter Rallyen elért eredmény után, úgyhogy remélem minden úgy alakul, hogy ezt folytathassuk 2016-ban is.

Köszönöm a riportot és Boldog Új Évet Kívánok Nektek!

 

 

Köszönet a támogatásért:

Széchenyi Pálmaház, MASTERKOOL Deltavia Kft., Polyter-Mix Kft., Triform-Neon Kft., My Gelato, Kasza Bőrműhely, www.legjobbkocsma.hu, Evocool STI Holding Kft.

Speed Rally Team sajtófőnök: Lakati Anett

 

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top