• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Lencse Zoli közeli és távolabbi tervei

Maxx Race Team 

A cím nem kacsa, most mindent megtudhat a kedves olvasó Lencse Zoli idei terveiről, aki már idén is több versenyen és teszten vett részt három különböző típusú versenyautóval.

A legközelebbi infó az, hogy a hétvégén rendezendő Komi Kupán ismét a Lotus Exige volánja mögé ül Zoli, míg jövő hétvégén az Orfűi-tó mellett rendezendő A123 Teszt Rallyen indul az R4-es Mitsubishivel.

De ne szaladjunk a dolgok elébe, hiszen van itt még meglepetés. Immáron hivatalosan is bejelenthetjük, hogy a 2014-es Suzuki Europe Cup sorozat több futamán is rajthoz fog állni Zoli. Sajnos mivel lesznek olyan futamok, aminek az időpontjai egybe esnek az ORB futamaival, így ezek a háttérbe szorulnak, de amiről még nem esett szó, azaz idei ORB futamsorozat, aminek mind a teljes sorozatában, mind pedig a Murva Kupa futamain rajthoz fog állni a Lencse Zoltán - Hofbauer Tamás páros.

Mint a fenti sorokból olvasható nem lesz könnyű éve Lencse Zolinak, de a 2013-as évhez hasonlóan a 2014-es szezon is a tanulásról és a fejlődésről fog szólni, az ORB-ben most már túlnyomó részt ismert pályákon fognak indulni (hiszen 2013-ban már indulhattak rajtuk), míg a Suzuki Kupában pedig bepillantást nyerhet Zoli a gyorsasági szakág rejtelmeibe, és az aszfalton való precizitást tudja tovább fejleszteni.

Lencse Zoltán: „Az elmúlt hetekben három teszt lehetőséget is kaptam Burkus Egonnéktól, ahol az 1,3-as Suzuki Swifttel mehettem, ebből az Euro-Ringen és a Hungaroringen is sikerült egy-egy 100 körös tesztnapot behúzni, ahol roppant mód jól éreztem magam. Sok hasznos segítséget kaptam a csapattól és a versenyzőktől. Múlt héten mutatták be a Suzuki Europe Cup sorozatot, ami megnyerte a tetszésemet és mondhatom elég gyorsan sikerült is megállapodni Egonnal. Kemény év áll előttünk, de nagyon várom már a kezdést, ezért bemelegítés céljából a hétvégén ismét elindulok a Komi Kupa soron következő futamán egy Lotussal. Lassan tisztázódik a hazai rali bajnokság sorsa is és már oda is zajlik a felkészülés, az Mitsubishin az utolsó simításokat végzi a csapat és a következő hétvégén azt is be kell autózni Orfűn, hiszen rá két hétre Miskolc Rallye következik.”


Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top