• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Ez sajnos benne van…

Snela Rally Team – Budapest Rallye beszámoló

 

Komoly felkészüléssel várta a Snela Rally Team párosa Lencse Zoltán és Hofbauer Tamás a hosszú szünet után visszatérő Budapest Rallye-t. A műjégpályán megtartott látványos prológot több ezer ember nézte végig és a 10-es rajtszámmal induló Mitsubishis páros se hagyta cserbe a nézőközönséget.

A hideg ellenére is sokan nézték végig az országos bajnokság párosainak bemutatóját, akik nem is spórolták. Nagyon jó előjelnek bizonyult a csapat számára, hogy a Vác Rallyen is remek formába voltak és a folyamatos fejlődésnek kézzel fogható eredményei is lettek az évad második felére.

Azt RTE kategória bajnoki címének megszerzése után egy nem várt versenyként következett a Budapest Rallye. Szenzációs pályákkal a visegrádi fellegvár tövében.

Sajnos a csapat számára a szombati nap nem hozott jó híreket ugyan is az első gyorsaságin egy későn megkezdett féktáv véget vetett az idén először idő előtt búcsúzó páros számára. Egy balos kanyar porán megcsúszva az autó 40-50 km-es tempóval az oldalára borult egy árokba és onnan, már nem tudták folytatni a küzdelmeket.

Lencse Zoltán:„Sajnos be kell vallanom, hogy én hibáztam. Pár méteren múlt a történet, később fékeztem a kelleténél és egy árokba borultunk. Nagyon mérges voltam magamra, mert tetszettek a pályák. A prológ hangulata nagyon jó volt és egy kemény versenyre számítottunk.”

Hofbauer Tamás:„Sajnálom a dolgot, mert nagyon készültünk erre a versenyre is és ilyen előkelő rajtszámmal büszkélkedhettünk. Ez benne van ebben a sportban és szerencsére elmondhatjuk, hogy nem lett semmi bajunk.”

A csapat következő versenye egy amatőr verseny lesz az ádándi pályán a jövő hétvégén, utána pedig jöhet az évadzáró Mecsek Rallye.

További képek a versenyről: Kattints ide!

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top