• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Erre már lehet építkezni!

Maxx Race Team – Budapest Rallye 2013, 2013. október 4-5.

Kiss Viktor – Percze Nándor, Mitsubishi Lancer Evo IX R4


Küzdelmes hétvégéje volt Kiss Viktornak és Percze Nándornak a TAXI4 Budapest Rallyen. A Maxx Race Team versenyzői minden pillanatát élvezték a bajnoki fordulónak, s közös pályafutások eddigi legstabilabb teljesítményét nyújtották. A páros az abszolút értékelésben a 14., míg a 2-es géposztályban az 5. helyre kormányozták be a Mitsubishi Lancer Evo IX R4 versenygépet.


Kiss Viktor: Nagyon színvonalas versenyen vehettünk részt a TAXI4 Budapest Rallye keretein belül, aminek minden pillanatát élveztük. A rajtceremónia és a prológ is gyönyörű helyszínen volt, s szép számban jelentek meg az érdeklődők is a pálya szélén. Csak arra törekedtünk, hogy a nézőknek autózzunk a Műjégpályán, ahol nem mellesleg mi is nagyon jót poénkodtunk, jól éreztük magunkat.

Szombaton egy igazán hosszú versenynap várt ránk. Nagyon fárasztó volt, a végére teljesen össze is zuhantunk. De ez is csak annak az eredménye, hogy fantasztikus, izgalmas pályákon zajlott a viadal, s meg kellett küzdenünk a célba érésért minden egyes szakaszon, hiszen az utak minősége körről körre romlott. A pályák feldolgozása most sem jelentett gondot, hiszen számomra nem csak a Budapest Rallye, de minden futamon idegen terep, így hozzá szoktam már az ehhez való alkalmazkodáshoz. A célunkat sikerült teljesíteni, hiszen karcmentesen abszolváltuk a Mitsubishivel a bajnoki fordulót, s az időeredményeink is bíztatóak voltak. Az egyik legjobb hangulatú és küzdelmes futamunk volt, s remélhetőleg a folytatásban lesz ilyenben részünk.

Percze Nándor: Jól elfáradtunk, de minden percért megérte! Szenzációs pályákon versenyezhettünk, aminek megrendezéséért minden elismerésem és tiszteletem az illetékeseké! Korábban már rajthoz álltam a Budapest Rallye keretein belül, viszont az idei gyorsaságik messzemenően eltértek azoktól, sokkal magasabb színvonalat, izgalmat és élvezetet nyújtottak. A Mitsubishinek fekszenek a gyors pályák, így most sem jelentkezett probléma a szakaszok teljesítésénél. A Skanzen-Visegrád rész azonnal elnyerte a tetszésemet, s még a Lábatlan-Bajna szakasz is élvezhető volt számomra. A Pilismarót-Dobogókői út nem igazán feküdt nekem, valahogy nem találtam meg a megfelelő diktálási ritmust. Viktornak is azért akadt dolga bőven: a reggeli gyorsan, 4 foknál kikapcsolta a kocsiban a fűtést, mert annyira megizzasztotta a kormánytekerés.

Stabil időket mentünk végig, csak az utolsó két gyorsaságin lehetett észrevenni, hogy fárad a pilóta. Viktor hiba nélkül autózott, abszolút meg vagyok elégedve a teljesítményével. Ez az, amire már lehet építkezni!

A Maxx Race Team versenyzőpárosának budapesti összefoglaló videója:

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Profi-Drink, deakhuto.hu, Brill Company Zrt., Sabina 2000 Kft., Patrimon International Biztosítási Alkusz Kft., Dream, Benyo Autószerviz Kft., Esély Iskolai Szövetkezet, Makói Pro Sanitas Bt., Zöld Élet Szociális Szövetkezet, Első Magyar Vidékfejlesztési Szociális Szövetkezet, ÚT-GARANTOR Kft.

 

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; web: www.maxxraceteam.hu

További képek a versenyről: Kattints ide!

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top