• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Négy autóval Egerben

Négy autóval vág neki az Országos Rallye Bajnokság első versenyének, az CREDOBUS-Eger Rallye-nak a CREDOBUS - LPWMSport csapata.

A Lovász Pál - Kürti Tamás páros a teljesen felújított Hyundai i20 R5-öt viszi harcba, amivel egy héttel korábban a Mitropa Kupa szezonnyitóján bizonyította, hogy a csapat és az autó is felkészült a hazai megmérettetésre.

„A hétvégén sikerült jó sok versenykilométert megtenni az i20-assal, Ausztriáiban igazán extrém körülmények között autóztunk. Úgy érzem az osztrák versenyen sokat segített a felkészülésben a szezonnyitóra. Tavaly Egerben az abszolút nyolcadik hely körül autóztunk, ez most is reális célunk lehet. Erre az esztendőre változott a bajnokság résztvevőinek listája, mi és az autónk is felkészülten várjuk a szezont” – kezdte a beszélgetést Lovász Pál.

A csapat Mitsubishi Lancer EVO IX-esét továbbra is a Tábori Ákos - Bartha Nándor duó próbálja eljuttatni a célba a kettes kategóriában, ami szintén teljesen átalakult a tavalyi évhez képest. A top négyes kategóriát váltott és jöttek új párosok, így Ákosék előtt megnyílt az út, hogy bizonyítsák rátermettségüket.

Az idei évben indul útjára a Peugeot 208 R2 Rally Kupa névre hallgató mini bajnokság, amiben a CREDOBUS - LPWMSport két párost is támogat. Az egyikük a 2017-es Rallye2-es bajnok Csomós Miklós - Nagy Attila duó, a másik páros pedig a szintén nagyon tehetséges Riskó Dániel - Adorján Szabolcs alkotta egység. Mivel a Kupa pénzdíjas, ezért itt biztosan még nagyobb harc lesz, mint a többi kategóriában, ráadásul a technikai háttér közel azonos feltételeket kínál a versenyzők számára.

„Húsz gyorsasági szakasz vár ránk a hétvégén, ez biztosan nagyon komoly koncentrációt igényel majd, főleg úgy, hogy várhatóan az időjárás sem lesz túl kegyes hozzánk. Mindent megteszünk, hogy jól teljesítsünk Egerben” – tette hozzá Kürti Tamás.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top