• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Montés körülmények Cereden

Túl van idei első Mitsubishis tesztjén a Korda Racing párosa, a Strider Zoltán - Apkó András összetételű egység, akik az ORB szintre növekedett ORC-ben indulnak az idei évben is.

 

A ceredi aszfalt csíkon tesztelt a 2018-as Eger Rallye-ra Strider Zoltán, aki úgy érzi, korábban volt már könnyebb dolguk hazai pályán. Sem Sándor, sem József, de még Benedek sem hozott meleget, annál inkább havat és hideget.

 

„Montés körülmények utalkodtak a mai tesztünkön és Eger környékén is ezen állapot uralkodik. A tesztre az egyik pályán át jöttünk, ahol az út széle még havas és hókásás, nagyon sok vízátfolyás van mindenhol, ami nagyban megnehezíti majd a gumiválasztást” – mondta Strider Zoltán.

 

Tavaly Eger volt a szezonzáró, ahol kilenc páros versenyzett az ORC 14-es kategóriájában. Idén 24 párosra duzzadt ugyanezen kategória, ami elsőre hihetetlenül hangzik.

 

„A nevezési lista megjelenése után nem tudtam sirjak vagy nevessek. Nagyon komoly ellenfelek érkeztek a kategóriánkba, fel kell kötni a gatyánkat, ha pariban szeretnénk lenni velük. Tavaly a top öt volt a célunk, most azt mondom a kategória első felében szeretnénk autózni. Azt, hogy hova vagyunk jók, az első verseny után tudom majd megmondani” – tette hozzá Zoli.

 

A 2018-as szezonnyitó húsz gyorsasági szakasszal rajtol, pénteken a Dobó István téri rajtceremóniával kezdődik és vasárnap itt is ér véget.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Laha Facility Ltd., Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Gulf Lubricants Hungary Kft., R-carnet Service Kft., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Wimmer Trans Kft., Tiszta Víz Üzletház, BM KOMP kompresszortechnika, Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Hardy Working Tools, Honor Trans-Sped Kft., Max-Transport Bt., Prospero Gazdasági Kft., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft., Al Visz Kft.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top