• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Erre nem számítottunk

Az Evo Racing Team csapatában, a Speed Rally Team egyesületében versenyző páros, Tergulicza János és Péter Pál a 2. Rally2-es megmérettetésén van túl. Az első alkalommal az szombathelyi murva pályákat hódították, most viszont a Mikulás Rally-nak is otthont adó Veszprém Rally pályáit ismerhették meg. Mi is történt velük pontosan arról Jánossal beszélgettem:

 

 

Hogy tetszett a verseny?

Nagyon kemény verseny volt ez a Veszprém Rally. Hallottam már, hogy ez elég nagy kihívás, de nem hittem volna, hogy ennyire. A pályák nagyon tetszettek, nagyon tempósak voltak, bár inkább jobb szeretem, amelyik nem annyira gyors.

 

Mennyire voltál elégedett a Mitsubishivel?

Teljes mértékben, semmi problémánk sem volt az autóval, tökéletesen végig tudtunk menni. Köszönhetjük ezt a K-tech Motorsport szervizcsapatának, Kocsomba Karcsinak, Gerinek, Tominak és Petinek.

 

A csapatnak hogy sikerült a verseny?

Nem túl jól, sajnálatos módon Karcsiék kiütötték a futóművet a második gyorson, illetve Tóth Gabiék fejtetőre dobták a Mitsut, de szerencsére nem sérültek, csak a gép lett teljesen lenullázva. Alig hisszük el, hogy mi végigértünk.

 

 

Milyen eredménnyel zártátok a hétvégét?

Számomra elég nagy meglepetésként a 2. helyet sikerült elérni a kategóriában és abszolútban is. De nagyon sokan kiestek. 11-en indultunk a P14-es kategóriában, amiből összesen 5-en értünk célba, tehát a dobogós helyünk részben annak köszönhető, hogy ez a pálya megfelezte az ellenfeleket.

 

Hol álltok ismét rajthoz?

Legközelebb egyesületünk által szervezett Vác Rally-n állunk rajthoz szeptemberben, mely a MARB Északi régió Nyugati csoport 4. futama lesz.

 

Köszönöm a riportot és gratulálok az eredményhez!

 

 

Köszönet a támogatásért:

Széchenyi Pálmaház, MASTERKOOL Deltavia Kft., Polyter-Mix Kft., Triform-Neon Kft., My Gelato, Kasza Bőrműhely, www.legjobbkocsma.hu, Evocool,

 

Speed Rally Team sajtófőnök: Lakati Anett

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top