• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Bózsva… az emberekről, autókról és hangulatról szólt…

 

 

Kurtos Robi a piros Mitsubishivel oda-vissza rótta a köröket a Bózsva Pikniken, hogy minél több embernek örömöt okozzanak. A mottójuk az volt, hogy „adni jó”. 

 

Milyen volt a bózsvai piknik?

- Az autó tökéletesen működött szerencsére, a szervezésben pedig segédkezni szoktam, szóval mindannyian azon voltunk, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát. Szerintem ismét egy nagyon jó hangulatú élményautóztatást sikerült összehozni, ahol kicsit kikapcsolódhattak az emberek. Szükség van az ilyen rendezvényekre, mert az emberek pattanásig vannak feszültséggel. Itt picit lazulás volt, zene, finom kaják, hatalmas beszélgetések…és kocsikáztatás. 

 

Sokan ültek melletted az anyósülésen?

- Nem számoltam, de sosem volt üres a Mitsubishi, szóval toltuk neki egész nap a nagy kánikulában. Jótékonykodtunk is, aztán ukrán menekült lányokat autóztattunk, barátokat, partnereket…és mindenkit, aki belefért az időbe. Kőváry Barnus és Gergő is ment az autóval egy kört, mert valahol kolbászoltam, és a felvonuláson így ők gurultak végig. Mindent próbáltunk rugalmasan kezelni, ez nem egy élet-halál verseny volt, ezt mindenki tudta…ez az emberekről, autókról és hangulatról szólt. Napközben a meleg miatt volt, aki árnyékba húzódott, vagy kicsit visszavonult, aztán estére, ahogy hűlt a levegő egyre többen jöttek a bulira is…és megkezdődött az ereszd el a hajam. Öröm volt az embereket szórakozni látni, hogy erre a napra mindenki otthon hagyta a gondját. Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek és reméljük jól éreztétek magatokat.

 

 Legközelebb Ózdon láthatnak benneteket a szurkolóitok?

- Igen, amúgy sincs addig semmi nagyobb futam, és az autót is rendbe szeretnénk újra rakni. Illetve hétvégén viszem kiállítani a verdát egy falunapra, Filkeházára. Úgyhogy letakarítjuk róla a bózsvai port, és megyünk pár kilométerrel arrébb. Mi nem hiszem, hogy indulunk kisebb versenyen Ózd előtt, de ki tudja…október még odébb van. Az a biztos, ami már elmúlt. 




Partnereink:

Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.; ztvmotorsport.hu, Bodnár Daru Kft.; ICTS Hungary Kft.

 

Szöveg: Tiba Anita

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top