• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Teszt a lelke mindennek

A LiveWire Rally Team versenyzője, Ferjáncz András július 11.-ét a tesztelés jegyében fogja tölteni a már rendszeressé vált, tököli repülőtéren. András rendkívül fontosnak tartja a felkészülést és az autó minden egyes adottságának kihasználását, hiszen a jövő hónap két Rally2-es megmérettetést is tartogat számára. Természetesen ezen a rendezvényen is energiáját és mentális frissességét a LiveWire Energy cukor és ital biztosítja.

 

 

Több rendezvény közül is választhattál volna, gondolok itt a Veszprém Rally-ra,
te mégis a tököli Rally edzés mellett tetted le a voksodat. Miért?

Igen, lehetőség lett volna, de a hangsúly az idei évemben az aszfaltos futamokra van maximálisan kihegyezve. Elmegyünk Tökölre a Rally edzésre és a tervek szerint csinálunk egy 50 km-es tesztet. A kialakított nyomvonalon van lassú és gyors kanyar egyaránt, picit szeretném feszegetni az autó határait, hiszen messze még az év vége, gyorsulnom kell, hogy dobogóra tudjak állni az OB futamokon.

Úgy látom megszeretted a kötetlen tesztelés ezen formáját.

Teljes mértékben. Ez az edzés egy hibátlan formája a tapasztalatszerzésnek. A rendezés szuper és gyakorlatilag korlátlanul tudunk kilométereket gyűjteni az egész nap alatt.

Van esetleg más célja is ennek az edzésnek?

Szükségem van arra, hogy minél többet üljek a Mitsuban. Az ellenfeleim nagyon ügyes srácok, lépést kell tartanom velük, ezért minden teszt lehetőséget meg kell ragadnom.

A közelmúltban támogatók és barátok is beülhettek melléd az EVO-ba.
Lehetőséget nyújtasz az élményosztásra ezen a szombaton is?

Természetesen most is ki fogom szolgálni a támogatóimat, mivel nélkülük nem jöhetne létre ez az egész történet. Úgy gondolom, hogy az ilyen alkalmakkal talán, közelebb tudom őket is hozni az autósporthoz és picit kompenzálni tudom a támogatásukat.

Az előző Rally2-es versenyen futómű problémát említettél.
Történt változtatás a Mitsubishi-n?

Szerencsére nincs gond. A gumik miatt voltak gondjaink, amiatt éreztem furának az autó viselkedését. Az EVO teljes hajtáslánca felújításra kerül, ezen kívül pedig, egy általános revíziót kap a kocsi, de csak a tököli teszt után.

Hol láthatunk újból versenykörülmények között?

Augusztus hónap nagyon sűrűn alakul, hiszen két bajnoki futamunk is lesz. Hó elején kezdünk a Baranya kupával, majd rá kettő hétre Kassára látogatunk. Talán ezeken a futamokon dőlhet majd el az év végi dobogó sorsa. Nagyon lelkesek vagyunk és 110%-ot beleadunk a felkészülésbe!

 

Köszönöm a riportot és eredményes tesztelést kívánok!

 

 

Köszönet a támogatásért:

Vitex Plus s.r.o., LivewireEnergy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGIs.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft.,Bakery Group Kft.,Duex Meta Kft., Duo Metal Kft, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., QuasarDatabase Systems Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, ZozoTrans Kft, Kolláth szerviz Kft, Moniktrans Kft, www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft.,Rácz-Trans Kft., Era-Tel Kft., Brucker Plusz Bt.

 

LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top