• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Bakonyai edzés

HIDEG RALLY TEAM – Bakonya Kupa 2015

Hideg Krisztián – Kerék István, Mitsubishi Lancer Evo IX

 

A Hideg Krisztián-Kerék István duó is leadta nevezését a június 6-7-ei Bakonya Kupán, a licencesek között. A páros a horvátországi kitérő után most hajtotta meg újra a Mitsubishi Lancer Evo IX-est, ám az eredmény – a tesztjelleg ellenére – most sem maradt el. Hidegék a nagy abszolútban és a licences kategóriában is a 2. helyen végeztek a Rally Sprint Bajnokság déli régiójának 3. fordulóján.

 

Hideg Krisztián: Régen mentünk már a horvát Opatija Rallyen, s habár tervben volt az Azori-szigeteki EB futam, sajnos mégsem állt össze úgy a kép, hogy el tudtunk volna indulni azon a versenyen. Kapva kaptunk tehát az alkalmon, s az utolsó pillanatban beneveztünk a Bakonya Kupára, ami a Rally Sprint Bajnokság déli régiójának 3. állomása volt.

Nem akartunk nagyon kiesni a ritmusból, s emellett szerettük volna a Mitsubishi minél több beállítási alternatíváját kipróbálni – ehhez pedig a legjobb lehetőséget nyújtotta a június 6-7-ei derbi. Többször is versenyeztünk már Bakonyán, és nagyon szeretjük, hogy nagyon jó kis társaság, családias légkör jellemzi az egész sporteseményt.

Sprint jelleggel, egymás után 6 gyorsasági szakaszt kellett teljesítenünk. Hiába próbálgattunk azonban minden körben más beállítást, másodpercre azonos időket autóztunk minden egyes gyorson. Úgy érzem, lehettünk volna még gyorsabbak is, de a vasárnap most nem az én napom volt. Ranga Lacival szemben nem tudtuk felvenni a kesztyűt, így a nagy abszolútban és a licences kategóriában is a 2. helyen végeztünk – viszont ennek az eredménynek is nagyon örülünk!

 

Kerék István: Ismét egy klassz versenyhétvégét tudhatunk a hátunk mögött. Az autó tökéletesen működött, több beállítást is kipróbálhattunk rajta, ami megmutatta, hogy jó irányba haladtunk már eddig is a taktikánkkal. Magunkhoz képest ugyanis nem sokat tudtunk gyorsulni, mind a 6 alkalommal 1,5-2 másodpercen belül volt az időeredményünk a szakaszok végén. A többiek eredményéhez azonban felesleges volt mérni a miénket, hiszen más kondíciójú kocsikkal indultunk a futamon, nem volt reális hasonlítási alap. A jó hangulatért és a tapasztalatokért azonban már megérte ismét ellátogatni erre a versenyhelyszínre!





Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Laurel Kft., Richmond Logistics, Hotel Parlament, Aszú Étterem, Hotel Palazzo Zichy, Patócs Autóház Kft., Metálkontakt Kft., Mátrai Kft., Firebox Kft., C-Szerviz, Finlux, Dr Juice.info, Dornhof Nagy Und Partner Kft., Nagy József Auditor, Aktív Tours Kft., Continental Travel Kft., Bogáncs Green Kft., Floren Cosmetics Kft., Moltech Kft., Eu-Roll Kft., Gumi Pont Kft.

 

Sajtófőnök: Horváth Judit 

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top